Setari Cookie-uri

La mulți ani, Dana Budeanu! Cu zâmbetul pe buze și cu un tort special, vedeta a postat un mesaj important

Dana Budeanu este sărbătorita zilei, iar vedeta a postat o fotografie în care fericirea i se citește pe chip. Nu mai are nevoie de nimic altceva, iar starea ei de bine a împărtășit-o și cu urmăritorii săi.

Dana Budeanu are motive de fericire, mai ales că astăzi își sărbătorește ziua de naștere. Vedeta este născută pe 22 iulie 1979, iar astăzi a împlinit frumoasa vârstă de 43 de ani.

Dana Budeanu le-a împărtășit internauților fericirea ei și a postat o fotografie în care fanii vedetei au putut să descopere o altă față a creatoarei de modă. Cu zâmbetul până la urechi și cu un tort special în mâna stângă, vedeta a postat un mesaj special pe Instagram.

"Nu mai am ce să îmi doresc", a scris creatoarea de modă, pe pagina personală de Instagram.

La cei 43 de ani pe care îi are, Dana Budeanu este într-o formă fizică de invidiat și nu ezită să le arate internauților, cu fiecare ocazie, cât de bine se simte în pielea ei.

Citește și:

Dana Budeanu adoră dulciurile și fructele

Chiar dacă duce un stil de viață activ, Dana Budeanu nu se poate abține de la dulciuri. Vedeta este o împătimită a deserturilor, dar, în aceeași măsură, adoră să consume și fructe. În plus, activitatea sa profesională o ține ocupată mult timp, iar la capitolul odihnă este restantă.

„Mă culc foarte târziu, mă trezesc foarte devreme şi nici când dorm, nu dorm. Mă gândesc, cred, şi în somn la ziua de mâine.”, spune Dana Budeanu într-un interviu pentru Life.ro.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.