Setari Cookie-uri

Amber Heard a făcut apel în procesul de defăimare pe care l-a pierdut. Ea și Johnny Deep se vor revedea din nou la tribunal

Amber Heard nu renunță la procesul cu Johnny Deep, iar actrița a făcut apel și speră că instanța îi va da dreptate, de această dată.

Amber Heard și Johnny Deep se vor revedea în curând la tribunalul de lângă Washington, asta după ce, pe 1 iunie, instanța a hotărât că actrița trebuie să îi plătească lui Deep 10 milioane de dolari, iar acesta, la rândul lui, 2 milioane pentru defăimare reciprocă.

Amber Heard nu este de acord cu hotărârea instanței, iar astăzi avocații actriței au oficializat demersurile pentru a face recurs la dosar.

"Considerăm că instanţa a făcut erori care au împiedicat-o să emită un verdict echitabil şi respectuos cu Primul Amendament. Ne dăm seama că acest apel va inflama Twitter-ul, dar este un pas necesar pentru a ne asigura că justiţia este făcută”, spun purtătorii de cuvânt ai actriței, într-un comunicat de presă, potrivit spynews.ro.

Citește și:

Amber Heard, acuzată de defăimare

Amber Heard a fost acuzată de defăimare de către fostul ei soț, Johnny Deep, asta după ce actrița a povestit pentru o publicație că a fost victimă a violenței domestice, fără a menționa, însă, numele lui Deep.

Johnny Deep a mărturisit că a pierdut multe proiecte cinematografice și de imagine din cauza acestor aformații făcute de Amber Heard, astfel că a intentat un proces împotriva ei, care a durat 6 săptămâni.

Hotărârea luată de judecători a fost că ambii actori s-au defăimat reciproc, dar au concluzionat că prejudicile suferite de Johnny Depp au fost mai mari.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.