Setari Cookie-uri

Diana Șoșoacă, așa cum nu ai mai văzut-o! Vedeta a vorbit despre relația pe care o are cu soțul ei

Diana Șoșoacă a vorbit despre relația pe care o are cu cel de-al treilea soț al ei, dar și despre momentele care îi apropie pe cei doi.

Diana Șoșoacă a fost invitată în emisiunea "40 de întrebări", acolo unde telespectatorii au putut să vadă o altă față a celei mai controversate femei din lumea politică. Ea a vorbit despre relația pe care o are cu Silvestru, cel alături de care a spus DA pentru a treia oară.

Diana Șoșoacă spune că ceea ce îi unește pe cei doi este lupta pentru România și dorința de a face lucrurile să meargă.

"Cred că toți bărbații și-ar dori o soție ca mine pentru că nu prea stau pe acasă și ar sta foarte liniștiți, numai că văd că Silviu o caută cu lumânarea, stă pe lângă mine. Da, este cea mai mare iubire a vieții mele, prietenii noștri spun că noi avem cel mai frumos copil de crescut: România.

Ne-am cunoscut exact într-o luptă d-asta pentru România, pentru apărarea a tot ceea ce a mai rămas românesc. (...) Pe vremuri mai și găteam, acum, când gătesc e sărbătoare. Deschide o șampanie că a gătit nevasta, ce să spun”, a spus Diana Șoșoacă, în cadrul emisiunii prezentate de Denise Rifai.

Citește și:

Senatoare spune că în propria casă nu este atât de voacă ca în politică și se sfătuiește întotdeauna cu cel alături cu care își împarte viața.

"Sunt liniștită, vorbește el acasă, ca eu să pot să compensez în public. Inteligența, sclipirea, impetuozitatea, curajul de a spune lucrurilor pe nume, verticalitatea și foarte multe cunoștințe de istorie. M-a cucerit cu inteligența, evident. Nu mai avem 15 ani să ne cucerim cu frumusețea. Frumusețea este interioară, mentală", a mai povestit Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă a mai fost căsătorită de două ori înainte de a-l cunoaște pe Silvestru, iar acum se pare că senatoarea și-a găsit, în sfârșit, liniștea și fericirea.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.