Setari Cookie-uri

Jennifer Lopez a împlinit astăzi 53 de ani. Vedeta a realizat un pictorial nud și și-a promovat noua linie de cosmetice

Jennifer Lopez arată senzațional la cei 53 de ani pe care i-a împlinit astăzi. Vedeta s-a lăsat pozată nud, arătându-le fanilor cât de bine se simte în pielea ei.

Jennifer Lopez împlinește astăzi, 25 iulie, 53 de ani, iar vedeta se bucură din plin de viața ei. Pentru a marca aniversarea sa, dar și pentru a promova noua linie de cosmetice pe care a creat-o, J.LO a realizat un pictorial nud, extrem de sexy, în care artista demonstrează că vârsta este doar un număr.

Jennifer Lopez a intrat și în lumea afacerilor, drept dovadă toate lucrurile din visța ei sunt exact așa cum a visat. Cu o carieră de succes, dar și o poveste de dragoste cu happy end, Jenifer Lopez a știut că acum a venit momentul să intre și în lumea afacerilor.

Vedeta a ales o zi specială pentru a-și lansa noul balsam de corp, dar și un mod inedit pentru a-și face produsul cunoscut în rândul pasionaților de cosmetice. J.LO a afișat o atitudine încrezătoare în forțele proprii și a pozat, fără inhibiții, nud, spre încântarea fanilor săi.

Citește și:

"Ești o regină! (…) Ne-ai lăsat fără cuvinte. (…) La mulți ani”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților, la postarea distribuită de artistă.

J.LO și Ben Affleck s-au căsătorit în Las Vegas

Jennifer Lopez trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste, iar destinul și-a urmat cu multă răbdare pașii către inima lui Ben Affleck, cel cu care a mai trăit o poveste de iubire și în trecut.

”Exact ceea ce ne-am dorit. Aseară am zburat la Vegas, am stat la coadă pentru o licență (de căsătorie, n. red.) împreună cu alte patru cupluri, toate făcând aceeași călătorie către capitala lumii a nunților. În spatele nostru, doi bărbați s-au ținut de mână, unul de celălalt. În fața noastră, un cuplu tânăr care a făcut trei ore de mers cu mașina de la Victorville la cea de-a doua aniversare a fiicei lor – toți ne dorim același lucru – pentru ca lumea să ne recunoască ca parteneri și să ne declare dragostea lumii prin simbolul antic și aproape universal al căsătoriei”, a mărturisit artista, după ce a făcut pasul cel mare.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.