Setari Cookie-uri

Anamaria Prodan, reacție furibundă după ce judecătorii au stabilit ce pensie alimentară are de plătit Reghecampf

Procesul între Anamaria Prodan și Reghecampf a ajuns la final, iar judecătorii au stabilit ce sumă va avea Reghecampf de plătit pentru fiul său, Bebeto. Anamaria Prodan nu este deloc de acord cu judecătorii, iar reacția sa nu a întârziat să apară.

Anamaria Prodan tună și fulgeră după încheierea procesului cu Reghecampf! Vedeta a aflat decizia judecătorilor, iar în ceea ce privește pensia alimentară, dar și cheltuielile de judecată, sexy impresara este total nemulțumită.

Anamaria Prodan a cerut o pensie alimentară pentru fiul ei, Bebeto, în valoare de 7.000 de euro/lună, asta după ce a declarat că salariul lui Reghecampf ajunge până la 40.0000 euro/lună. Se pare că instanța a considerat că impresara va primi doar 2.000 de euro/lună, fiind obligată să plătească și cheltuielile de judecată.

„Cere judecătorilor să stabiliească cât să plătească pensie pentru copilul lui? Nu vreau să particip la prostia lui Reghe! I-am spus și eu, și copiii, că este binevenit acasă să-și vadă copiii sau să-i ajute când și cu cât vrea!

Citește și:

Dacă a ajuns să ceară judecătorilor să stabilească cât se dea copiilor e tragic. Dar fiecare cum și cât poate. Ok, mi-a cerut cheltuieli de judecată, pentru faptul că el a deschis Ordonanța și el a cerut stabilirea pensiei?!

Judecătorii au hotărât cât să dea copilului lui și ca eu să achit cheltuielile de judecată?! La cât i-am dat în viața mea mai contează 2000 euro? E tragico-comic! Din toate punctele de vedere. Va ajunge rău cu tot ce face. Veți vedea traseul lui în foarte scurt timp. Tot ce am construit pentru el în 16 ani, a demolat inconștient în doar doi ani! Treaba și problema lui!
Eu nu am treabă cu așa ceva. Avocatul meu se ocupă de tot. Mă lasă rece tot ce face. Eu îmi cresc copiii mândră cu capul sus și îi cresc în demnitate”, a declarat impresara, pentru Click!.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.