Setari Cookie-uri

Ce planuri are George Buhnici pentru perioada următoare? După ce și-a cerut scuze în mod public, el va face ASTA!

George Buhnici și-a cerut scuze în mod public pentru derapajul din ultimul său interviu și a vorbit despre consecințele pe care el și familia sa le simt în urma declarațiilor date. El a mărturisit și ce planuri are pentru perioada următoare, asta după ce principalul său sponsor, BCR, a încheiat contractul cu el.

George Buhnici s-a filmat în timp ce își cerea scuze în mod public pentru derapajul pe care l-a avut în ultimul său interviu. În video-ul postat de Buhnici, acesta vorbește despre motivele pentru care a făcut acele afirmații controversate despre celulită și corpul femeilor, încercând să își găsească explicații pentru a minimaliza situația.

Mai mult, Buhnici a vorbit și despre planurile sale pentru următoarea perioadă, asta după ce mai mulți sponsori, printre care și BCR, au încetat colaborarea cu omul de televiziune.

„Așa cum ați aflat probabil, am plătit și încă plătesc scump pentru acest episod, care a făcut atât de multe valuri pe internet și în media. Dar aici, nu voi intra în detalii. Ceea ce am să fac este să îmi reconsider eu în perioada următoare prioritățile, să mă concentrez mai mult pe familie și pe lucrurile de care sunt pasionat și la care mă pricep – case sustenabile, energii regenerabile, tehnologie.

Citește și:

Îi rog pe cei care și-au închipuit că pot reprezenta așa ceva să-și caute în altă parte exponenții. Într-un cuvânt, celor care se gândesc că voi profita de popularitatea pe care am căpătat-o în aceste zile pentru a-mi lărgi gama de preocupări, le spun că NU voi face asta.", a spus Buhnici pe canalul s[u de Youtube.

În încheiere, Buhnici și-a cerut încă o dată scuze pentru situația prezentă și spune că își dorește ca oamenii să învețe ceva din pățania sa.

„Îmi pare tare rău. Am învățat foarte multe din această situație extremă și mi-aș dori să învețe și alții din ceea ce mi s-a întâmplat mie. Sper ca această dezbatere, care s-a stârnit, să fie de folos în cele din urmă tuturor. Sper să nu devină doar încă o întâmplare seacă de pe internet, în care toată lumea s-a implicat doar la nivel de comentarii dar nu am învățat de-ajuns cu toții”, a mai adaugat acesta.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.