Setari Cookie-uri

Corina Caciuc, mesaj emoționant pentru micuțul Liam. Ce i-a promis iubita lui Reghecampf fiului ei?

Corina Caciuc a devenit mamă în urmă cu două luni, iar de atunci viața sa și a lui Laurențiu Reghecampf s-a schimbat radical. Recent, iubita antrenorului a postat un mesaj emoționant pentru micuțul Liam.

Corina Caciuc este mai îndrăgostită ca niciodată, iar viața de familie i se potrivește mânușă. Iubita lui Laurențiu Reghecampf a devenit mamă în urmă cu două luni, iar de atunci viața i s-a schimbat radical.

Recent, partenera de viață a antrenorului a postat câteva rânduri emoționante pentru fiul ei și i-a promis că va îi va fi întotdeauna alături, iar iubirea sa îl va purta pretutindeni.

„Te iubesc și știu că o voi face, întotdeauna, până la sfârșit. Nu mă voi răzgândi, te iubesc şi voi fi aici. Niciodată nu voi dispărea. Am spus pentru totdeauna şi jur că va fi aşa. Aşa că voi fi acolo!”, a fost mesajul transmis de iubita lui Laurențiu Reghecampf, pe contul său de Instagram.

Chiar dacă nu și-a încheiat în mod oficial socotelile cu Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf a început o nouă viață alături de Corina Caciuc, iar el distribuie momente frumoase din viața sa de familie, pe pagina sa de Instagram.

Citește și:

În ceea ce o privește pe Anamaria Prodan, impresara spune că cea alături de care Reghecampf a ales să își întemeieze o altă familie îl va trage în jos, iar cariera sa va avea de suferit.

„Să-l ajute Dumnezeu să facă ceva aici… noi ne rugăm sa-i meargă bine. Căci dacă nu se concentrează e pericol maxim pentru cariera lui! Dacă mai ascultă de amantă să facă ședințe foto și să îi posteze burțile, picioarele și ce o mai fi o să ajungă foarte rău. Ați văzut unde l-au dus postările, instagramul, ședințele foto. E greu în țările acestea să ai trecut dubios.

Îl va urmări toată viața trecutul acestei femei. Și dacă câștiga ceva, ea îl va trage în jos. Dacă va pierde, îl va îngropa, oricum o dai, trecutul ăsteia povestit de toți cu poze si filmări ce le am văzut tot prin ziare, pentru el înseamnă final de carieră. Dar și le-a asumat într-un final, acum să vadă cum face mai departe”, a spus sexy impresara, într-un interviu.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.