Setari Cookie-uri

Cristina Spătar și-a cumpărat casă lângă fostul ei soț! Vedeta a făcut marele pas pentru copiii ei

Cristina Spătar și-a achiziționat casă lângă fostul ei soț, iar aceast pas a fost făcut pentru ca cei mici să fie mai aproape de tatăl lor, dar și de bunici.

Cristina Spătar a făcut o achiziție importantă, și anume și-a cumpărat o casă pentru ea și pentru cei doi copii pe care îi are. Asta nu e tot, pentru că artista a ales să se mute lângă fostul ei soț și implicit lângă casa unde au locuit cei mici o bucată mare de devreme.

Vedeta a făcut aceast pas gândindu-se la copiii ei și la faptul că Aida și Albert vor petrece mai mult timp cu tatăl lor. Noua locuință a vedetei se află în Crevedia, Buftea, iar zona este una cunoscută de artistă, pentru că acolo a trăit ani buni alături de fostul ei soț.

„Chiar de ziua mea, pe 17 Iunie, am semnat contractul cu dezvoltatorul. Sunt foarte fericită că mi-am realizat acest vis! De abia aștept să iau copiii să ne mutăm. Casa e tot în Crevedia-Buftea, acolo unde copiii au și locuit. Au bunicii acolo, verișorii, o să fie foarte fericiți acolo.

Citește și:

Casa am luat-o la roșu. Mai am de facut unele lucruri, dar estimez că, în septembrie-octombrie, ne vom muta în casă nouă”, a declarat Cristina Spătar, pentru Click!.

Cristina Spătar a vrut să se mute în Anglia cu copiii ei

Cristina Spătar a vrut să se mute în Anglia cu cei doi copii, asta după ce prietena sa, Rocsana Marcu, s-a stabilit acolo. Totuși, fostul soț nu a dorit să îi dea procură, iar planurile au stagnat, momentan.

"Nu știu cine a făcut articolul acesta cu Anglia. Eu am cochetat ceva timp cu ideea de a pleca în Anglia, în același timp cu prietena mea, Rocsana Marcu, atunci am vrut să plec. L-am întrebat pe fostul soț, prin intermediul cumnatului meu, și el nu a vrut să-mi dea semnătură. Eu fără copii nu plec nicăieri și nu aș pleca niciodată. Acolo e sora mea și mers des acolo. Dacă nu va fi lockdown voi avea acolo câteva concerte. (…)

Citește și:

Mi-ar fi făcut să fac pasul acesta pentru copii. Dacă mă hotărăsc o să fac toate demersurile în justiție… Eu îmi doresc tot ce e mai bun pentru copii”, a mai declarat Cristina Spătar.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.