Setari Cookie-uri

Bucătărie cu accente de marmură – idei creative pentru casa ta

Bucătăria este spațiul în care îți petreci cel mai mult timp atunci când ești acasă. Fie că pregătești mâncarea preferată sau prăjituri sofisticate, ori pur și simplu faci o gustare rapidă, acest spațiu trebuie aranjat în așa fel încât să te inspire și să îți inducă o stare de bine. Și chiar dacă nu vorbim despre mâncare, gândește-te cum ar arăta diminețile în care îți savurezi cafeaua sau serile în care pregătești un ceai pentru relaxare.

Dacă ar fi să ne gândim la cromatică, o idee excelentă ar fi să jonglezi cu nonculorile alb și negru, dar să aduci un strop de optimism cu ajutorul articolelor pastelate. Și pentru că orice bucătărie trebuie să fie ușor de întreținut, atunci va fi necesar să îți îndrepți atenția către materiale de calitate, precum marmura. În ultimii ani, designerii de interior au început să folosească tot mai des piatra naturală în proiectele lor, mai ales că aceasta este și foarte rezistentă. Tot ce trebuie să faci este să găsești un producator marmura care să-ți pună la dispoziție o gamă variată de modele și, în mod evident, să îți găsești inspirația în acest articol. Iată 3 metode prin care poți include marmura în bucătăria ta:

Citește și:

Bucătărie open-space cu pardoseală din marmură

Dacă locuiești la casa și te-ai gândit deja să montezi încălzire în pardoseală, atunci trebuie să știi că marmura este adesea recomandată într-un astfel de proiect. În plus, nu trebuie să folosești acest material doar în bucătărie și baie, ci în întreaga locuință. Gândește-te doar cum ar arăta o bucătărie open-space cu pardoseală lucioasă. În primul rând, aceasta este o alegere inspirată, deoarece marmura este un bun conductor de căldură, fiind în același timp și o variantă foarte elegantă și, nu în ultimul rând, piatra naturală, mai ales cea lucioasă, reușește să lase impresia de curățenie. Alege câteva corpuri de iluminat suspendate, mobilă în nuanțe deschise și bucură-te de noua înfățișare a locuinței tale.

Citește și:

Blat din marmură pentru gospodine și nu numai

Marmura este rezistentă la temperaturi extreme, dar și la pete, ceea ce o face potrivită pentru bucătăriile gospodinelor care își găsesc adesea locul în fața aragazului sau cuptorului încins. Și chiar dacă nu folosești acest spațiu pentru a găti, cu siguranță ți se întâmplă adesea ca, din grabă, să verși cafeaua pe blat. Nu ar fi ușor să ștergi pata în doar câteva secunde?

Ustensile, vase și obiecte decorative din marmură

Fie că îți place sau nu să bucătărești, cu siguranță iubești să ai cât mai mult ustensile, vase și boluri. Nu se știe niciodată când se anunță toată familia la masă și, în plus, dacă tot pregătești mâncare pentru toți cei dragi, parcă ar merge să faci și un story, nu? Din acest motiv, poți opta pentru ustensile din marmură. Rezistente, dar și foarte frumoase, acesta își pot găsi locul chiar și pe polițe. Doar vorbim despre niște obiecte speciale. Parcă nu trebuie neapărat să le ascunzi în sertare, așa-i? Și pentru că tot suntem la capitolul estetică, ai putea să-ți îndrepți atenția și la câteva obiecte decorative. De exemplu, pentru o bucătărie în care predomină albul, ai putea alege un ghiveci din marmură cu câteva plante curgătoare.

Citește și:

Așadar, există destul de multe modalități prin care poți include marmura în proiectul tău de amenajare. Pe lângă partea estetică, această piatră naturală se află în topul preferințelor în materie de design interior și datorită rezistenței.

Surse foto:

https://www.canva.com/photos/MAEZiAtoXQ4-luxury-white-modern-marble-kitchen-in-studio-space/

https://www.canva.com/photos/MAESsUtGeGw-superfood-lucuma-powder-in-marble-bowl/

Vizionare placuta


Kudika
26 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.