Setari Cookie-uri

Ilinca Vandici, vacanță fără soț și copil! Unde a plecat vedeta și mai ales cu cine?

Ilinca Vandici a avut parte de o vacanță relaxantă, departe de soț și copil. Prezentatoarea tv a avut un moment de respiro, care a încărcat-o cu energie bună și pe care îl aștepta de mult timp.

Ilinca Vandici știe că pe lângă rolul de mamă și soție, ea are nevoie și de timp doar pentru ea. Vedeta și-a lăsat grijile și responsabilitățile acasă și a plecat într-o scurtă vacanță, de 4 zile, în Italia, alături de prietenele ei din copilărie.

Ilinca Vandici s-a simțit excelent în scurta ei escapadă, s-a încărcat cu multă energie pozitivă și și-a dat seama de câteva lecții importante de viață.

"Foarte scurtă a fost vacanța din iulie, a fost de patru zile, cu prietenele, cu fetele. O vacanță doar între fete. Plănuită undeva prin luna martie și pusă în aplicare în luna iulie. E cred, a doua oară, în vreo șase ani de zile când reușesc să am o escapadă cu fetele și a fost absolut superb. Ne-am simțit minunat, pentru că suntem prietene de 16-17 ani de zile.", a spus vedeta de la KanalD pentru ego.ro.

Citește și:

Ea s-a bucurat de prietenia pe care a creat-o și le recomandă tuturor femeilor să petreacă timp doar pentru ele.

"Ne-am reîntors cumva la bazele prieteniei noastre, dacă vrei și sincer mi-am dat seama că ok, cariera, familia, copilul, dar trebuie să nu ne pierdem niște lucruri care te definesc până la urmă, fac parte din viața ta. Nu le uita. Mai întoarce-te din când în când la ele, și noi exact asta am făcut”, a mai povestit Ilinca Vandici.

În ceea ce îl privește pe fiul său, acesta a rămas la București, însă se pregătesc să plece împreună la Oradea, acolo unde sora vedetei urmează să se căsătorească. Ilinca Vandici a mărturisit că are multe emoții pentru marele eveniment și abia așteaptă să își vadă sora îmbrăcată în rochie de mireasă.

Citește și:

„Zian a fost la București în tot timpul ăsta, urmează să plecăm împreună la Oradea, la nunta surorii mele. Nu sunt nașă, pentru că la noi, în Oradea, nu se practică sau nu este genul acesta de obișnuință ca sora să și boteze, să fie și nașă de cununie. Acolo, dimpotrivă, se lărgește familia cumva.

Deci nu sunt nașă, dar mă bucur foarte mult pentru ea, pentru că în sfârșit face pasul ăsta. Am super emoții”, a mai spus vedeta, pentru sursa citată.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.