Setari Cookie-uri

Asta da cadou de împăcare! Florin Pastramă, achiziție de mii de euro pentru Brigitte

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au trecut peste momentele dificile din ultima perioadă și și-au acordat o a doua șansă. Totuși, Florin Pastramă a vrut să se asigure că Brigitte l-a iertat complet, așa că i-a pregătit o surpriză în valoare de mii de euro!

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au trecut peste neînțelegerile din trecut și și-au oferit o nouă șansă. Cum iubirea învinge întotdeauna, așa și povestea lor de dragoste a trecut încă un test al relației dintre cei doi. Totuși, pentru a se asigura că partenera sa de viața l-a iertat complet, Florin Pastramă s-a hotărât să îi facă o surpriză de proporții lui Brigitte.

Florin Pastramă nu se uită la bani atunci când vine vorba de dorințele iubitei sale și reușește de fiecare dată să își îmbuneze partenera. Acest lucru s-a întâmplat și de această dată, asta pentru că Florin Pastramă i-a oferit un cadou lui Brigitte, în valoare de aproximativ 112.000.00 euro.

Banii nu sunt o problemă pentru cei doi, iar nimic nu este mai prețios pentru Florin Pastramă decât zâmbetul femeii iubite.

Citește și:

“Am o surpriză pentru frumoasa mea soție, Brigitte, ea și-a dorit foarte tare această mașină, singura variantă era în ianuarie, deoarece pe comandă, știți că sunt probleme”, a povestit Florin Pastramă, pe pagina sa de Instagram.

Sursă foto: Instagram

Cu toate că a dorit să îi facă o surpriză ca la carte, Brigitte Sfăt nu a vrut sub nicio formă să fie legată la ochi, așa că a intrat de mână cu iubitul ei în showroom-ul auto. Vedetei nu i-a venit să creadă că noua mașină îi aparține și s-a instalat imediat în locul de la volan.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.