Setari Cookie-uri

Advertorial Cum să îți alegi buchetul de mireasă perfect

Momentul mult așteptat se apropie. Ai găsit locația evenimentului, ai stabilit bugetul și ți-ai ales și rochia de mireasă. Printre atâtea detalii organizatorice, trebuie să îți aduci aminte și de alegerea buchetului de mireasă. 

Buchetul de mireasă este, alături de rochia de mireasă, un element ce îți poate scoate în evidență silueta și îți poate înfrumuseța look-ul de mireasă. Buchetul de mireasă trebuie să se potrivească cu stilul tău, să fie în armonie cu tema nunții și să fie în ton cu culoarea rochiei și a tenului tău.
Alegerea buchetului în funcție de forma rochiei de mireasă
Rochia de tip prințesă, foarte voluminoasă – poți alege un buchet simplu, rotund, decorat cu un pic de verdeață
Rochia în A sau de sirenă – buchetul de mireasă potrivit pentru această rochie este cel de tip lacrimă
Rochie mulată – dacă ai o rochie mulată, trebuie să alegi un buchet micuț, finuț, fără prea multe accesorii
Alegerea buchetului in functie de anotimp
Un alt aspect important este anotimpul. Trebuie să ții cont de anotimpul în care are loc nunta ta și să cauti buchete mireasa cu flori de sezon.
Dacă nunta este vara – buchetul poate să conțină orice culoare
Dacă nunta este primăvara – se recomandă alegerea unui roz pal
Dacă nunta este toamna – poți încerca nuanțe de roșu, violet, crem sau portocaliu
Dacă nunta este iarna – este indicată culoarea albă

Alegerea buchetului în funcție de locația unde are loc nunta

Sala de bal – dacă locația unde îți organizezi nunta este spațioasă, este indicat să alegi un buchet mare sau unul cascadă
Salon – dacă ai ales un salon pentru nuntă, buchetul trebuie să fie simplu. Nu este recomandat să exagerezi nici cu alegerea culorilor, nici cu dimensiunea, nici cu tipurile de flori ce alcătuiesc buchetul.
În aer liber – dacă nunta are loc în aer liber, este bine să alegi buchetul adaptându-l locației. Spre exemplu, dacă ceremonia va fi pe plajă, poți alege un buchet mare, în culori marine, dar dacă nunta este într-o grădină, este indicat să alegi un buchet natural și cât mai simplu
Decor rustic – poți alege un aranjament cu flori de câmp sau spice de grâu
În esență, buchetul de mireasă este printre cele mai personale accesorii pe care le vei purta în ziua nunții, deci este bine să creezi unul special pentru tine, care să reflecte personalitatea ta.
Dacă personalitatea ta este mai misterioasă, poți folosi anumite flori care au o însemnătate specială pentru a transmite mesaje mai subtile. Spre exemplu, calele sunt semn al eleganței și purității, pe când trandafirii transmit iubire.
O altă modalitate excelentă prin care îți poți personaliza buchetul de mireasă este prin adăugarea micilor obiecte personale printre tulpini și flori. Spre exemplu, un lanț sau o broșă dragi ție pot fi introduse printre florile din buchet. Tot ce trebuie să faci în acest sens este să ai o discuție cu designerul floral pentru a găsi o modalitate de le plasa printre florile ce alcătuiesc buchetul tău.
Sperăm că am reușit să te ajutăm cu idei bune despre buchetele de mireasă și de cum poți alege combinația reușită pentru nunta ta.
Alegerea unui buchet reprezintă o parte importantă a organizării nunții și înainte de a lua o decizie este bine să alegi decorul nunții precum și rochia de mireasă.
De asemenea, încearcă să încorporezi flori speciale în buchet, lumanari nunta sau decor și să le combini în nuanțe neașteptate. Un aspect pe care nu trebuie să îl uiți însă este că nunta este ziua ta specială și că indiferent de reguli și ce crezi că este trendy la acel moment, este important să alegi elemente care sunt potrivite personalității tale și care te fac fericită.


Kudika
1 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.