Setari Cookie-uri

Răzvan Simion, schimbare radicală! A încetat să mai investească în imobiliare, iar acum a luat o decizie transformatoare!

Răzvan Simion și-a schimbat complet viața și a renunțat la a mai investi în imobiliare și în mașini, și a ales un cu totul alt drum. Ce va face prezentatorul tv în continuare?

Răzvan Simion și-a schimbat complet viața, asta după ce a încet să mai alerge după lucrurile tangibile și s-a focusat pe propria persoană. După un divorț tumultos, o relație mediatizată cu Lidia Buble și încă o poveste de dragoste pe care o trăiește în prezent cu Daliana Răducan, prezentatorul tv și-a dat seama de anumite lecții importante.

Omul de televiziune nu mai fuge după lucrurile materiale, ci se bucură de vacanțe, iar Italia este una dintre destinațiile sale preferate.

„Din fiecare vacanță am venit cu un bagaj de experiențe. Îmi place foarte mult Italia și tragem des acolo, căci acolo știu cum merg lucrurile și îmi e ușor să mă învârt.

În Bali m-aș întoarce veșnic, doar nu în august, acum, pentru că s-au scumpit foarte tare biletele de avion”, a declarat el pentru Antena Stars.

Citește și:

Mai mult, Răzvan Simion a spus că toți banii pe care îi are îi investește în călătorii, lucru pe care îl recomandă și următitorilor săi. Prezentatorul tv spune că a început să învestească în propria persoană, decizie ce poate fi văzută drept egoistă de cei din jurul său.

„Ca să fiu egoist, spun că investesc în mine. Îmi place să-mi cumpăr chestii interesante sau să le primesc. Nu mai investesc în mașini și în imobiliare.

Eu sunt împotriva pieței, nu știu să le fac, așa că am decis ca toți banii să-i cheltui prin vacanțe, ceea ce vă recomand și vouă”, a declarat Răzvan Simion, tată a doi copii și cu un divorț la activ, conform Spynews.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.