Setari Cookie-uri

Silviu Prigoană, urări pentru Adriana Bahmuțeanu. Ce îi urează afaceristul fostei soții, după ce s-a logodit cu alesul inimii?

Silviu Prigoană a oferit prima reacție după ce a aflat că fosta sa soție, cea de care a divorțat de 5 ori, s-a logodit zilele trecute.

Silviu Prigoană a oferit primele declarații despre logodna fostei sale soții, Adriana Bahmuțeanu. Omul de afaceri speră ca fosta sa parteneră de viață, cea de care a divorțat de 5 ori, să își fi găsit alesul, iar alegerea să fie una potrivită, de lungă durată.

Omul de afaceri a mărturisit că se bucură pentru Adriana Bahmuțeanu și i-a transmis urări de bine și casă de piatră.

”Îi urez Casă de piatră! Să fie sănătoasă și să se bucure de viață. Asta și-a dorit, asta a găsit! Sper că de data asta a și nimerit! Personal, îmi doresc ca toată lumea să fie fericită.

Mi se pare că logodna aceasta e un lucru minunat. Și spun asta din toată inima!”, a mărturisit Silviu Prigoană, pentru impact.ro

Adriana Bahmuțeanu s-a căsătorit la doar 2 luni după ce l-a cunoscut pe George

Adriana Bahmuțeanu și George Steven s-au cunoscut în urmă cu 2 luni, prin intermediul prietenei lor comune, Carmen Harra. Deși nu a fost dragoste la prima vedere, cei doi se înțeleg de minune și s-au hotărât să își petreacă toată viața unul lângă celălalt.

Citește și:

Mai mult, Adriana Bahmuțeanu își dorește să devină mamă și se gândește la o familie numeroasă.

„Ne-am simțit foarte bine, că de fapt asta ne-am dorit, un drum al vieții împreună. O să urmeze și cununia civilă și o nuntă frumoasă cu toată lumea, dar vrem să le pregătim din timp, nu mai vrem balamuc și agitație.

Nu s-a schimbat nimic decât că azi am avut emoții. Da, aș avea răbdare, asta mi-am dorit tot timpul, o familie și un copil. Dacă aș avea o putere aș face și zece, nu unul, dar e cam greu zece, dar măcar unul și bun și împreună cu băieții noștri să-l creștem pe cel mic”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, la Antena Stars.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.