Setari Cookie-uri

Emily Burghelea și Andrei, suflete pereche! Prin ce au putut să treacă cei doi și cum apariția fetiței i-a unit și mai mult?

Emily Burghelea demonstrează că dragostea adevărată învinge orice obstacol. Vedeta a povestit despre relația pe care o are cu Andrei și despre lucrurile care i-au făcut să fie mai apropiați ca niciodată.

Emily Burghelea și Andrei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar din iubirea lor s-a născut Amedea, fetița pe care amândoi și-au dorit-o nespus. Chiar dacă Andrei nu vrea să își arate fața și să fie cunoscut în mod public, iubita lui, Emily este cea care vorbește despre viața de familie, dar și despre provocările dintr-o relație.

Recent, vedeta a vorbit despre relația cu Andrei, și le demonstrează fanilor că dragostea poate învinge orice obstacol. Frumoasa mămică a povestit cum relația lor a avut de infruntat testul timpului, iar după o ceartă aprinsă, cei doi nu și-au mai vorbit timp de 6 luni.

Totuși, dragostea dintre ei a fost imposibil de stins, iar după jumătate de an, Emily Burghelea și Andrei s-au reîntâlnit și și-au dat o nouă șansă. În acel moment, prezentatoarea tv și partenrerul ei de viață și-au dat seama că își doresc să formeze o familie, iar lucrurile au evoluat frumos.

Citește și:

„Apariția Amedei… sincer, suntem alte persoane. Dar știi că am avut două relații? Ne-am certat la un moment dat și ne-am împăcat. Când ne-am reîntâlnit, după 6 luni, eram două persoane diferite care-și doreau aceleași lucruri, ne doream familie. Când ne-am despărțit, ne-am certat rău, cu plânsete, cu perfuzii.

Ne-am certat pentru că el avea o conferință la Google. Și zic: Aaa, ce interesant, te duci la Google. E tare. Vreau să merg și eu. Îmi zice «Nu, nu poți». Eu: De ce să nu pot? Te duci cu altcineva? «Bine, hai că văd cum pot să fac». A vorbit, săracul, cu oamenii de la Google, a reușit să obțină un loc în hotel, bilet de avion, mă lua.

Și eu, cu o zi înainte, i-am zis: Știi, din păcate, a intervenit o emisiune și chiar nu mai pot să vin. Oamenii ăștia spun că au mare nevoie de mine și că i-ar ajuta foarte mult dacă aș putea să fiu acolo pentru ei chiar dacă nu m-au anunțat din timp, că li s-a întâmplat ceva… și trebuie să mă duc.

Citește și:

Și el mi-a zis: «Da, bine, sigur, faci cum crezi». Adică nu mi-a dat atunci semnalul. Nu mi-am dat seama… Am ales să rămân acasă și el nu mi-a mai răspuns la telefon. Deloc. L-am sunat de 700 de ori și n-a mai răspuns. Are și chestia asta că nu se mai împacă niciodată cu o fostă… dacă s-a rupt relația… pentru el s-a rupt definitiv.

Și la un moment dat i-am scris un mesaj la care mi-a răspuns, pe Instagram, și de atunci ne-am reîntâlnit… Efectiv ne-am dorit amândoi familie, ne doream copil. Înaintea să o facem pe Amedea am stat de vorbă și am zis: Hai să facem un copil. Și în două săptămâni a apărut Amedea. Suntem părinți înainte de toate, dar nu uităm să fim și iubiți. E foarte important”, a mărturisit Emily Burghelea, pentru Ciao.

Citește și:

Vedeta a povestit că iubitul ei este susținătorul său și că mereu o ajută și o sfătuiește în orice privință. Mai mult, vedeta îi este recunoscătoare lui Andrei, căci fără ajutorul lui nu ar fi reușit să termine facultatea.

„Andrei mă ajută foarte mult. Și m-a ajutat foarte mult. Fără el n-aș fi putut. Cred că fără el, nici nu aș fi continuat facultatea. În mintea mea era aproape imposibil să am grijă de Amedea în proporție de 100% și să fac și facultatea. El mi-a zis «Sunt aici pentru tine, hai să facem asta împreună. E important pentru tine»”, a mai spus Emily.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.