Setari Cookie-uri

Reacția Adrianei Bahmuțeanu după urările făcute de fostul ei soț, Silviu Progoană. Ce au spus cei doi băieți ai ei?

Adriana Bahmuțeanu este din nou cu zâmbetul pe buze și iubește din toată inima. Fostul ei soț, Silviu Prigoană, s-a bucurat pentru fericirea ei și i-a transmis urări de bine. Acum, Bahmuțeanu a avut o primă reacție la declarațiile fostului ei soț.

Adriana Bahmuțeanu trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste, iar vedeta simte că, în sfârșit, și-a găsit jumătatea. Vedeta s-a căsători cu George, bărbatul pe care l-a cunoscut în urmă cu 2 luni, iar împreunp cu el, Adriana Bahmuțeanu are multe planuri de viitor.

Știrile cu privire la noul statut al ADrianei Bahmuțeanu au ajuns și la fostul ei soț, Silviu Prigoană. Acesta a ținut să îi transmită, prin presă, câteva urări de bine, mărturisind că se bucură pentru fericirea ei.

„Îi urez Casă de piatră! Să fie sănătoasă și să se bucure de viață. Asta și-a dorit, asta a găsit! Sper ca de data asta a și nimerit! Personal, îmi doresc ca toată lumea să fie fericită. Mi se pare că logodna aceasta e un lucru minunat. Și spun asta din toată inima!”, a spus omul de afaceri, pentru impact.ro.

Citește și:

Adriana Bahmuțeanu a avut și ea, la rândul ei, o reacție la urările transmise de fostul ei soț, cel de care a divorțat de 5 ori.

„Îi mulțumesc lui Prigoană pentru urări!”, a spus ea pentru Click.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană s-au căsătorit și divorțat de nu mai puțin de 5 ori, ultimul divorț având loc în anul 2015. Băieții celor doi, Maximus și Eduard sunt în grija lui Prigoană, însă au o relație excelentp și cu mama lor.

Băieții Adrianei Bahmuțeanu au fost cei care au ținut lumânările în biserică, la nunta mamei lor cu iubitul american și s-au bucurat pentru fericirea celei mai importante femei din viața lor.

„Foarte bine, să știi că s-au bucurat, chiar i-am întrebat ce părere ar avea dacă m-aș căsători și au zis că ar fi foarte tare ideea și că abia așteaptă să vină la nuntă. Deci le-a plăcut”, a spus vedeta pentru România TV.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.