Setari Cookie-uri

Raluca Bădulescu iubește din nou, la doar 2 luni după ce a divorțat. Cine i-a furat inima vedetei?

Raluca Bădulescu iubește și este iubită. Vedeta a trecut peste divorțul de fostul ei soț, cel cu care a trăit timp de 13 ani, iar acum a început un nou capitol din viața sa.

Raluca Bădulescu trece printr-o perioadă prosperă din viața sa și este mai mereu cu zâmbetul pe buze. Vedeta are și motive, asta după ce fiul ei a intrat la facultate, însă, în ceea ce o privește pe ea, au apărut schimbări la capitolul amoros.

După ce, în urmă cu 2 luni, vedeta a divorțat de Florin Stamin, cel alături de care și-a întemeiat o familie și a trăit timp de 13 ani, jurata de la "Bravo, ai stil!" și-a refăcut viața și simte din nou fiorii iubirii.

Raluca Bădulescu a recunoscut că este într-o relație, dar și că fostul ei soț iubește pe altcineva. Mai mult, vedeta spune că nu are regrete și că Florin Stamin va rămâne întotdeauna dragostea vieții sale.

„Florin este și va fi întotdeauna familia mea. În telefon l-am trecut Îngerul și așa o să rămână, pentru că este un om mai mult decât minunat. Am luat-o pe drumuri separate de comun acord, tocmai pentru că ne iubim. Ne-am gândit noi, după 13 ani de căsătorie, că cel mai bine ar fi să rămânem cei mai buni prieteni și să ne refacem viața din punct de vedere sentimental cu alte persoane”, a declarat Raluca Bădulescu, la Știrile Kanal D.

Citește și:

Vedeta este la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața fostui soț, asta pentru că cei doi au rămas prieteni și continuă să comunice și să se sfătuiască reciproc.

"Nu vreau să comentez acum, dar pot să spun că există cineva și în viața lui, există cineva și în viața mea. N-am regrete, cred cu tărie că în viață trebuie să faci ceea ce simți, indiferent cât de mult doare sau cât de mult poate durea în viitor.Ne leagă o viață pe mine și pe Florin. Are grijă de copil, să nu se mire lumea dacă o să ne vadă în continuare împreună pentru că el este iubirea vieții mele”, a adăugat vedeta.

Raluca Bădulescu nu vrea încă să ofere detalii despre noua poveste de dragoste, însă dacă lucrurile vor merge pe un făgaș bun, fanii sunt siguri că vedeta se va afișa la brațul bărbatului misterios.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.