Setari Cookie-uri

Celebra trupă Gaz pe Foc se reunește, la 30 de ani de la înființare, pentru o faptă bună

În 2022 se împlinesc 30 de ani de la fondarea trupei Gaz pe Foc, care a cucerit inimile multora dintre noi cu piesele ei de succes, în anii 2000. Pentru a marca acest moment, trupa se reunește pentru a readuce nostalgia acelor ani, într-un scop caritabil.

Înființarea trupei Gaz pe Foc, în urmă cu 30 de ani, a coincis cu apariția HOSPICE Casa Speranței, o fundație care a reușit să ofere, până în prezent, îngrijire paliativă pentru 45.000 de pacienți adulți și copii. Îngrijirea paliativă vizează îmbunătățirea calității vieții pacienților și familiilor acestora atunci când se confruntă cu problemele unei boli incurabile, prin îngrijire medicală, sprijin social și consiliere psiho-emoțională și spirituală pentru pacient și aparținători.

Lucian Viziru, Andrei Roșu, Alin Lupșa și Paul Panait se vor reuni pentru o perioadă limitată de timp, cu scopul de a strânge cât mai multe donații pentru fundația HOSPICE Casa Speranței. În următoarea perioadă, trupa Gaz pe Foc va lansa piesa „Încă te caut”, alături de un videoclip oficial, și vor susține o serie de concerte caritabile pentru fanii lor din toată țara.

Citește și:

Campania de strângere de fonduri se va desfășura în perioada iulie – septembrie 2022. Oamenii vor putea cumpăra bilete pentru a participa la concertele trupei Gaz pe Foc, 100% din contravaloarea biletelor urmând să fie direcționată către HOSPICE Casa Speranței. În plus, cei care doresc să doneze o pot face și prin SMS la 8864 cu textul TIMP.

Sursă foto: Comunicat de presă

Întregul efort va fi susținut de partenerii fundației, Banca Transilvania și Kaufland România, care vor completa sumele obținute prin donații.

Lucian Viziru: „Știu ce înseamnă să lupți pentru cineva drag și fiecare zi câștigată este o binecuvântare”

Cei patru membri ai trupei Gaz pe Foc au vorbit despre importanța acestui proiect pentru ei, despre activitatea HOSPICE Casa Speranței, cât și despre cum este ca acum, la 30 de ani de la înființarea trupei, să urce din nou pe scenă.

Citește și:

„Bucuria mea de a participa la acest proiect este dublă, aniversând 30 de ani de la înființarea HOSPICE Casa Speranței în același an în care se împlinesc 30 de ani de la înființarea trupei noastre. Cunosc din experiență personală ce înseamnă să lupți pentru cineva drag și fiecare zi câștigată este o binecuvântare. De aceea, am rezonat întotdeauna cu astfel de proiecte, cu atât mai mult de data aceasta când sunt convins că ne vor sprijini atât colegii noștri din show biz și din sport, cât și oamenii care vor și pot face un bine”, a declarat Lucian Viziru.

„Ca voluntar HOSPICE Casa Speranței din 2010, am fost și sunt în continuare impresionat de impactul semnificativ pe care această fundație îl are în rândul miilor de pacienți pe care îi tratează anual și de energia, pasiunea și dedicarea fiecărui membru al echipei – de la personalul medical la cel administrativ.

Citește și:

În toate proiectele de anduranță în care am promovat HOSPICE Casa Speranței, fie că a fost o simplă alergare de oraș, organizarea anuală a Transmaraton, traversarea Canalului Mânecii înot sau a Atlanticului într-o ambarcațiune cu vâsle, am simțit că orice efort sau disconfort este prea mic în comparație cu suferința pacienților – adulți și copii – care depind de donațiile noastre și de ajutorul HOSPICE Casa Speranței pentru a primi îngrijirea și alinarea de care au atât de mare nevoie. Mulțumim anticipat tuturor celor care susțin această campanie, precum și viitoarele inițiative ale acestei echipe minunate!”, a povestit Andrei Roșu.

„Pentru noi, Gaz pe Foc nu «s-a stins» niciodată și am simțit că va exista un moment în care ne vom întoarce, chiar dacă pentru o perioadă scurtă. Sunt fericit că putem să ne reîntâlnim fanii, în pofida faptului că nu mai avem 20 de ani, iar copiii noștri au vârsta la care noi făceam primii pași în muzică. Și, firește, sperăm să ne ajute nevoia de implicare și donațiile fiecăruia dintre noi”, a spus Paul Panait.

Citește și:

„Lumea s-a schimbat și anii au trecut, dar dragostea pentru tot ceea ce înseamnă muzică a rămas la fel de puternică în sufletul meu. Sunt medic și în fiecare zi fac tot ce pot pentru a alina durerea pacienților mei și pentru a le readuce zâmbetul pe buze. Este ceea ce face și fundația HOSPICE Casa Speranței, și mă bucur că putem ajuta prin tot ceea ce înseamnă această reunire a formației noastre. Am compus și am cântat melodii care au adus emoție și fericire în sufletul atâtor generații care au vibrat odată cu noi și sper să o facem din nou, pentru cei care ne apreciază muzica, pentru pacienții HOSPICE Casa Speranței și familiile acestora, pentru toți cei care cred că, împreună, putem contribui la o lume mai bună”, a declarant Alin Lupșa.

Citește și:

Cum poți să ajuți cauza pentru care Gaz pe Foc se reunește:

  • Anunță reunirea formației Gaz pe Foc pe canalele de socializare;

  • Distribuie piesa și videoclipul ei oficial în rețeaua ta de prieteni, îndemnându-i să le distribuie la rândul lor;

  • Dă un SMS la 8864 cu textul TIMP.

Vizionare placuta


Kudika
5 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.