Setari Cookie-uri

Alexia Eram, mesaj emoționant pentru iubitul ei. Mario Fresh a împlinit 23 de ani

Mario Fresh a împlinit 23 de ani, iar de 6 ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu fiica Andreei Esca, Alexia Eram. Vedeta i-a transmis iubitului ei o urare specială și l-a alinat "bebe al meu".

Mario Fresh trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alexia Eram, iar împreună au crescut și au învățat ce înseamnă iubirea. De 6 ani, cei doi se iubesc și își fac planuri de viitor împreună. Acum, la aniversarea artistului, Alexia Eram nu a ezitat să își declare dragostea față de cel care i-a pus inima pe jar.

Numindu-l "bebe al meu", fiica Andreei Esca i-a scris câteva rânduri pline de emoție iubitului ei, postând și o fotografie cu cei doi în vacanță, în timp ce se bucurau de clipele petrecute împreună.

”La mulți ani sufletului care îmi face viața mai frumoasă și care face ca totul să aiba un sens. Să rămai la fel de bun, muncitor, iubitor, plin de energie, perfecționist, amuzant… bebe al meu. Te iubesc la nebunia infinitului!”, a scris Alexia Eram pe pagina sa de Instagram.

Citește și:

Urările din partea apropiaților, dar și a fanilor au început să curgă la postarea Alexiei Eram, iar internauții au vrut să îi ureze toate cele bune lui Mario Fresh. Acesta din urmă nu a fost nepăsător la mesajul postat de Alexia ERam pe social media și i-a răspuns în stilul caracteristic.

”Mulțumesc capul meu frumos! Te iubesc!”, i-a răspuns Mario Fresh partenerei sale.

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.