Setari Cookie-uri

George Buhnici și Lorena au intrat din nou în atenția internauților.: „Mâncare de săraci”

În ultima vreme, toată lumea vorbește despre George Buhnici și despre partenera lui de viață, Lorena Buhnici, în urma gafei pe care jurnalistul a făcut-o la Neversea, în timp ce acorda un interviu.

Acesta a spus, într-un moment de euforie așa cum l-a descris chiar el mai apoi, că merge la mare pentru a vedea piele, dar nu orice fel de piele, ci una fără celulită și vergeturi.

George Buhnici și Lorena, în atenția tuturor

În cadrul aceluiași interviu, George Buhnici le-a sfătuit pe cele care se încadrează în cele spuse de el să nu mai investească atât de mulți bani în tatuaje, ci să meargă mai des la sală. De asemenea, a dat de înțeles că este un om norocos, pentru că partenera sa de viață arată precum o minoră, în timp ce o arăta pe Lorena Buhnici în fața camerelor de filmat și o întorcea pe toate părțile.

Așa cum era de așteptat, oamenii nu au reacționat deloc bine la spusele sale, iar un val de hate mai mare ca oricând a ajuns la el. La aproximativ două săptămâni distanță după ce tot internetul a vorbit despre celebrul interviu acordat de vlogger, a ieșit în față cu un video în care își cerea scuze în fața femeilor pe care le-a jignit, pe care l-a postat pe canalul lui de YouTube, dar care nu a avut vreo relevanță în fața celor care l-au urmărit, deorece mulți au fost de părere că ar fi trebuit să fie făcut imediat după ce interviul devenise viral.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
10 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.