Setari Cookie-uri

Speak, ironic la adresa Adelinei Pestrițu pe TikTok: ”Acel moment când faci mișto de fosta”

Un TikTok pe care Speak l-a postat recent a devenit viral, iar comentariile oamenilor nu au întârziat nici ele să apară, mai ales că a fost clar pentru toată lumea că filmarea respectivă făcea referire la fosta sa parteneră de viață, Adelina Pestrițu.

Bruneta le vorbește oamenilor care o urmăresc despre bunele maniere, motiv pentru care multă lume preferă să facă glume pe seama spuselor sale, la fel cum s-a întâmplat și în cazul iubitului Ștefaniei.

Adelina Pestrițu, ironizată de Speak

Rubrica Adelinei Pestrițu despre bunele maniere este un subiect de discuție pentru cei mai mulți dintre urmăritorii ei din mediul online, dar și pentru cei care văd filmările sale pe For You. Vedeta încearcă să îi ajute pe aceștia să se comporte corect în societate, dar oamenii nu apreciază deloc efortul pe care bruneta îl depune și nici faptul că își ia din timpul ei pentru a face un conținut de calitate și fac tot felul de glume pe seama.

Printre cei care au decis să ironizeze una dintre lecțiile pe care le-a oferit în mediul online se află și partenerul ei de viață, Speak. Artistul a specificat, că tot ceea ce a făcut este un pamflet și că oamenii ar trebui să înțeleagă lucrul acesta și să îl trateze ca atare, lucru care în mod evident nu s-a întâmplat. Cei care au văzut Tikok-ul respectiv și-au dat imediat seama că filmarea cu pricina este despre Adelina Pestrițu și nimic nu le-a mai putut schimba părerea.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
10 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.