Setari Cookie-uri

Iulia Albu l-a desființat pe George Buhnici în stilul ei caracteristic: ”Soția dumneavoastră nu arată ca o minoră, ci ca o...”

Iulia Albu l-a desființat pe George Buhnici în stilul ei caracteristic, după ce mai multe vedete au făcut același lucru.

Jurnalistul a făcut o serie de afirmații controversate despre femeile cu vergeturi și care au, de asemenea, celulită. Întregul internet a luat-o razna, iar la scurt timp după ce interviul a ajuns în mediul online, toată lumea vorbea despre el.

Iulia Albu l-a desființat pe soțul Lorenei Buhnici

Având în vedere situația, mulți au așteptat reacția unor vedete precum Dana Budeanu sau Iulia Albu, primele declarații venind în cazul de față din partea celei de-a doua. Criticul de modă a zis că tot ceea ce se întâmplă la momentul actual cu George Buhnici este, de fapt, o sinucidere mediatică. Pentru ea nu a fost niciodată o plăcere să distrugă imaginea nimănui, dar crede că în general societatea face lucrul acesta, în cipa în care cineva întrece măsura, așa cum s-a întâmplat și în cazul lui George Buhnici.

Citește și:

„În legătură cu sinuciderea mediatică a domnului George Buhnici, despre care vuiește tot Internetul. Nu am și nu am avut niciodată nicio plăcere să distrug imaginea nimănui. Nu cred că este normal să zdrobești un om atunci când este jos, indiferent cine este, DAR DA, societatea va face asta atunci când cineva trece peste limită. Domnule Buhnici, sunteți un om MIC.

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
10 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.