Setari Cookie-uri

Debut în industria muzicală din România. Giulia Jewlz lansează Apusul, o piesă despre iubirile ce rămân întipărite în suflet

„Apusul” este o piesă plină de senzualitate, despre povești care se opresc la apus, dar nu încetează să reînceapă în zori de zi, cu speranță și dorință. 

Giulia Jewlz lansează „Apusul” și își face, astfel, debutul în industria muzicală din România într-un mod îndrăzneț, care o caracterizează, fără doar și poate. „Apusul” este o piesă plină de senzualitate, despre povești care se opresc la apus, dar nu încetează să reînceapă în zori de zi, cu speranță și dorință.

Prin „Apusul”, Giulia Jewlz oferă indicii despre tot ce înseamnă acest nou proiect, fiind prima piesă de pe viitorul EP al artistei. Dincolo de povestea transmisă, care a fost pusă pe foaie de Bastien și Mark Stam, „Apusul” este o piesă care aduce cu ea energie pozitivă prin fiecare notă și care poate schimba vibe-ul prin fiecare play.

Piesa vine însoțită de un videoclip care transcrie în imagini întreaga poveste cântată cu multă pasiune și dragoste față de muzică de tânăra artistă. În spatele videoclipului stă o echipă de profesioniști formată din Criss Blaziny (regie, director imagine), Florin Ene (director imagine), Teoliciouzz (styling), Alex Ifimov (make-up & hair), Daniel Mânuța (producător), Aprilia Ivănescu și Cătălin Alionte (management), Rhizome, Sneaker Industry, Timeless & Levi (clothing).

Citește și:

„Apusul este piesa mea de debut, primul pas într-un proiect care așteptam cu nerăbdare să se lanseze. Sunt foarte fericită că primul meu single este compus de Bastien și Mark Stam și produs de Costin Bontea, artiști pe care îi admir foarte mult.

Videoclipul este regizat de Criss Blaziny, un artist pe care îl îndrăgesc foarte tare! Am o echipă mare și minunată alături de care lucrez la proiectul meu și abia aștept să vă arăt tot ce v-am pregătit”, a povestit Giulia Jewlz.

Giulia Jewlz, pe numele real Giulia Tabără, este o tânără artistă, în vârstă de 15 ani, care a câștigat pentru prima dată admirația publicului după apariția la Vocea României Junior, în 2017, și la Next Star, în 2021. Giulia cântă de la vârsta de 4 ani și este de părere că nu se va opri niciodată. Proiectul Giulia Jewlz reprezintă debutul tineri din Giurgiu în industria muzicală din România.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.