Setari Cookie-uri

Carla's Dreams dă mii de euro pe machiaj. De ani de zile, membrii trupei se machiază la fiecare apariție

Carla's Dreams a vorbit despre machiajul pe care și-l aplică la fiecare apariție publică, dar mai ales ce sumă scoate din buzunar pentru a-și acoperi complet chipul.

Carla's Dreams este una dintre cele mai ascultate trupe muzicale, însă identitatea formației rămâne în continuare necunoscută. Solistul trupei mărturisește că scoate din buzunar mii de euro pentru a-și acoperi complet chipul și că niciodată nu apare nemachiat în fața publicului său.

Suma despre care vorbește Carla's Dreams nu este deloc mică, însă rezultatele sunt spectaculoase, iar efortul merită pe deplin, asta pentru că identitatea artiștilor este necunoscută publicului. Solistul trupei recunoaște că dă între 10-15 mii de euro pe an pentru a-și acoperi fețele de privirile curioase ale fanilor.

„Trebuie să calculez aproximativ. Nu știu să spun, nu e chiar așa de mult. Pentru toată trupa, în jur de, să spun așa o cifră, 10-15 mii de euro.”, a declarat solistul trupei Carla’s Dreams, potrivit Wowbiz.

Citește și:

Mai mult, Carla's Dreams are un ritual special în ceea ce privește compoziția muzicală și încearcă, de fiecare dată, să se pună în pielea fanilor, înainte de a lansa o piesă.

„Mie îmi e rușine de oameni, de oamenii noștri. Atunci când ne apucăm să scriem și eu mă gândesc și dăm play la piesă, înainte de mix, în studio, toți trebuie să închidă ochii și să își imagineze că ascultă ca altcineva.

Și dacă ne place atunci, se materializează. Numai de oameni nu m-am eliberat încă, pentru că am un minimum de recunoștință, care mă face bolnăvicios și multă lume îmi face observație în sensul ăsta. Vorbesc de public”, a mai mărturisit solistul trupei Carla’s Dreams.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.