Setari Cookie-uri

Lia Bugnar, reacție surpriză după ce a aflat de relația lui Anghel Damian cu Theo Rose

Lia Bugnar a oferit o reacție de milioane, după ce presa a tot scris despre noul cuplu format, Anghel Damian și Theo Rose.

Lia Bugnar, în vârstă de 53 de ani, a trăit o poveste de iubire cu regizorul Anghel Damian, în vârstă de 31 de ani. Cei doi s-au iubit timp de nouă ani, însă acum fiecare și-a văzut de propriul drum. Dacă nu se cunosc prea multe detalii despre viața personală a Liei Bugnar, nu același lucru se poate spune și despre tânărul regizor și actor.

Anghel Damian și Theo Rose formează cel mai nou cuplu din showbiz, iar cei doi se afișează tot mai des împreună, trăindu-și fericiți povestea de dragoste. Cu toate că Anghel Damian lucrează în continuare cu fosta sa parteneră, relațiile dintre ei sunt cât se poate de normale și civilizate.

Lia Bugnar a declarat că nu vrea să dea detalii despre intimitatea vieții sale, și că se ține departe de tot ce înseamnă cancan. Acum, actrița a publicat un mesaj de milioane în contextul bârfelor din presă și le-a sugerat internauților, într-un mod simpatic, să vină la teatru, acolo unde activitatea ei profesională vorbește de la sine.

Citește și:

„Șoc și groază! Lia Bugnar are spectacol la sala mare a TNB pe data de 23 august la ora 20. Vedeta face acolo mărturisiri complete în legătură cu scandalul care a pus pe jar jurnalismul serios din România. Nu rata! Află ce crede vedeta despre toate acestea! „Ce avem noi aici?” de Lia Bugnar, cu Carmen Tanase, Maria Obretin, Marius Manole.

P.S. Lăsând sarcasmul la o parte, cel mai cinstit demers al meu este teatrul. Dacă sare cămașa pe român să știe ceva despre mine, acolo-i locul unde poate afla. Contra unei sume deloc modice, prețul biletului. Link in comentarii. Fotografie de Marius”, a scris Lia Bugnar, pe pagina sa de socializare.

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.