Setari Cookie-uri

Cosmina Păsărin, motivul pentru care este în continuare singură. Vedeta nu se grăbește să facă pasul cel mare

Cosmina Păsărin este în continuare singură, iar acum a dezvăluit care sunt motivele pentru care nu se grăbește să intre într-o relație.

Cosmina Păsărin este una dintre prezentatoarele de la Vorbește lumea, iar vedeta o duce excelent pe plan profesional. Cu priză la public, Cosmina Păsărin a reușit întotdeauna să se facă plăcută de către cei din jur, iar evenimentele, dar și emisiunile pe care le-a prezentat de-a lungul timpului i-au adus multe aprecieri din partea celor care o urmăresc.

Totuși, pe plan personal, lucrurile nu sunt la fel de roz, asta pentru că vedeta, în vârstă de 39 de ani, este în continuare singură și nu se grăbește să intre într-o relație. Se pare că prezentatoarea tv a învățat multe lecții din experiențele trecute, iar acum vede poveștile de iubire cu alți ochi.

„Nu știu dacă e cazul să spunem că sunt pretențioasă, cred că mai important de orice sunt o femeie care știe ce vrea și ce așteaptă de la omul de lângă ea. Pentru mine este esențial să știu că am lângă mine o persoană sinceră, serioasă și care pune pasiune în ceea ce face.

Citește și:

Îmi doresc un om care să acorde timp relației noastre, să nu grăbim lucrurile, ci dimpotrivă… Să trecem prin fiecare pas și să vină lucrurile natural. Eu nu sunt genul de persoană care să-și dorească să sară etape și cu siguranță nu-mi doresc să intru sau să rămân într-o relație, indiferent de cost”, a declarat Cosmina Păsărin, pentru Impact.

De-a lungul relațiilor sale amoroase, vedeta a învățat să se accepte exact așa cum este și să se prețuiască cu adevărat.

„Cu fiecare experiență prin care am trecut, am învățat să mă accept așa cum sunt, să mă simt bine în pielea mea și să mă prețuiesc mai mult.", a mai spus Cosmina Păsărin.

Vedeta nu așteaptă ca altcineva să o facă fericită și dă de înțeles că nu își mai dorește să se compromită în nicio altă relație, pentru că, așa cum soune chiar ea, știe cât valorează ca om, ca femeie.

Citește și:

"Dacă așteptăm ca cei din jur să ne respecte sau să ne acorde mai multă atenție, atunci trebuie să știm cât valorăm și să nu uităm să ne punem noi pe primul plan. Cred că asta pleacă din faptul că nimeni nu ne învață de relația cu noi înșine și atunci ajungem să uităm de noi. Ei bine, eu am învățat această lecție și sunt fericită să spun că mă aflu într-un moment bun al vieții”, a mai adăugat prezentatoarea, pentru sursa citată mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.