Setari Cookie-uri

Fericirea i se citește pe chip! Corina Caciuc, imagini de senzație cu Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf este mai fericit ca niciodată, iar Corina Caciuc este femeia alături de care se simte împlinit și liniștit. Recent, iubita antrenorului a postat imagini de senzație, demonstrându-le internauților cât de mult se iubesc cei doi.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar împreună sunt părinții micuțului Liam, băiețel mult așteptat de către cei doi. Antrenorul radiază de fericire și se bucură de fiecare moment petrecut alături de iubita sa și cel mai nou membru al familiei.

Chiar dacă au avut de înfruntat anumite greutăți la începutul relației, Corina Caciuc și fostul partener de viață al Aneimaria Prodan au demonstrat că dragostea poate învinge orice obstacol. Recent, proaspăta mămică a postat câteva imagini cu familia sa, iar fericirea i se citește pe chip.

Cu un băiețel sănătos și dorit, alături de un partener care o sprijină, Corina Caciuc se poate mândri cu statutul pe care îl are. Pozele publicate pe InstaStory sunt de colecție, iar fanii se bucură pentru fericirea cuplului.

Citește și:

Corina Caciuc și Reghecampf se căsătoresc?

Laurențiu Reghecampf are mare grijă de imaginea iubitei sale și spune că nu are încă planuri de căsătorie pentru viitorul apropiat, însă așteaptă ca divorțul să se oficializeze pentru a-și vedea în continuare de viață.

Pentru că în jurul Corinei Caciuc a fost un adevărat scandal, antrenorul a mărturisit că imaginea femeii iubite a avut de suferit, iar acum se concentrează pe desfacerea căsătoriei de Anamaria Prodan.

„Urmează, vedem, în momentul de față nu acest lucru este important. Important e Liam, important e să îmi termin divorțul, important e să se termine tot scandalul care este în momentul de față. Din toată povestea, cea mai șifonată a ieșit Corina”, a spus Laurențiu Reghecampf, scrie spynews.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.