Setari Cookie-uri

Liviu Teodorescu, pregătiri pentru viața de părinte! Când va deveni tată îndrăgitul artist?

Liviu Teodorescu a vorbit despre cea mai mare dorință a sa, aceea de a deveni tată. Când se va întâmpla fericitul eveniment?

Liviu Teodorescu este în culmera fericirii, asta pentru că pe plan profesional, dar mai ales personal, lucrurile merg excelent. Artistul s-a căsătorit anul trecut cu IUlia, iubita sa din liceu, iar împreună au format o familie, fiind, totodată, și cei mai buni prieteni.

Artistul a fost recent invitat în emisiunea Alexandrei Ungureanu, acolo unde a vorbit despre următorul pas al relației, acela de a deveni părinți. Cei doi se ocupă de acest aspect, iar Liviu Teodorescu mărturisește că abia așteaptă să devină tată.

‘’Da, suntem în proces de creație. Dacă se întâmplă, e foarte bine! Eu abia aștept. Sunt fiert! Abia aștept. Eu sunt cum sunt, îmi văd de treaba mea, îmi place să fiu disciplinat, să merg la studio, la concerte’’, a mărturisit artistul.

Citește și:

Liviu Teodorescu și Iulia, poveste de iubire din liceu

Liviu Teodorescu și Iulia se iubesc încă de pe băncile școlii, astfel că cererea în căsătorie a fost un eveniment cât se poate de natural, nimic forțat. Cei doi și-au dorit să ăși întemeieze o familie, iar nunta nu a schimbat nimic în ceea ce privește relația dintre cei doi.

‘’Pentru mine, este fix la fel. Nu cred că este ceva diferit. Nu am cerut-o doar pentru că așa se face. Am vrut să trăim momentul ăsta și să ne bucurăm de el. Nu a fost o presiune. A fost o decizie de-a noastră ca să fim romantici până la capăt’’, a mai spus Liviu Teodorescu.

Vizionare placuta


Kudika
19 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.