Setari Cookie-uri

Anda Adam, noi declarații în scandalul evacuării din vila închiriată: Aveam bunurile în această locuință și a spart ușa

Anda Adam a venit cu o serie de lămuriri în ceea ce se numește, pe internet, scandalul evacuării din vila închiriată.

Vedeta închiriase această locuință din Bragadiru, avea de gând să o cumpere și să se mute definitiv în ea, iar în tot acel timp în care a stat cu chirie și-a decorat-o după bunul plac.

Anda Adam, noi declarații despre cel mai recent scandal în care a fost implicată

Proprietarul vilei din Bragadiru în care locuia Anda Adam a spus că aceasta ar fi fost evacuată din casă și dată afară din cauza faptului că nu ar mai fi avut banii necesari să achite chiria. Încă de prin anul 2021, vedeta a semnat un act pentru a cumpăra locuința cu pricina, iar după ce primele formalități au fost făcute, blondina s-a apucat serios de renovarea casei în care se presupunea că se va muta. Deși a fost un semnat, avocatul persoanei care deținea proprietatea a spus că vedeta nu a plătit suma de bani stabilită ceea ce a dus la anularea acestuia.

Citește și:

După ce scandalul a luat amploare, Anda Adam a considerat că a venit vremea să ia atitudine și să spună cum au stat lucrurile, de fapt. Din câte a spus vedeta, lucrurile nu au stat deloc în felul în care au fost prezentate de către avocatul proprietarului, care ar fi mințit cu nerușinare.

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.