Setari Cookie-uri

Viorel Lis a fost externat din spital. Ce mesaj le-a transmis soția lui urmăritorilor: Au donat bani și câteva persoane publice

Viorel Lis a fost externat din spital, iar partenera lui de viață a transmis un mesaj pe social media despre starea fostului edil al Capitalei, așa cum face de fiecare dată.

Ea a ținut să precizeze și care sunt oamenii care au decis să le întindă o mână de ajutor într-o situație grea precum aceasta, când aveau cea mai mare nevoie să simtă că unora chiar le pasă de ei și nu îi lasă baltă.

Viorel Lis a fost externat de curând

Ultimele luni din viața lui Viorel Lis au fost unele de coșmar. Fostul primar al Bucureștiului a avut și încă are grave probleme de sănătate, care au început să se agraveze încă din momentul în care acesta s-a îmbolvănit de coronavirus. Nici faptul că are o vârstă înaintată nu l-a ajutat în acest sens, pentru că a început să se simtă din ce în ce mai rău și, de asemenea, să aibă nevoie zilnic de îngrijiri medicale. Toate aceste probleme care au apărut în viața lor au necesitat sume mari de bani fie pentru tratament, fie pentru achiziționarea unui scaun cu rotile, pentru ca Viorel Lis să se poată deplasa.

Citește și:

Oana Lis a simțit, în repetate rânduri, că a ajuns la capătul puterilor, dar a încercat să rămână cu capul sus, pentru că știa că fără ea partenerul ei nu se va descurca, având în vedere starea în care se află. Blondina nu i-a fost alături doar cu vorba, ci a încercat să facă rost de bani, pentru a-l ajuta pe Viorel Lis, astfel că și-a vândut verigheta, dar banii nu au fost de ajuns.

citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.