Setari Cookie-uri

Lia Bugnar, mici înțepături la adresa lui Theo Rose. Nu acceptă ideea că i-a furat iubitul

Se pare că Lia Bugnar nu poate trece peste ideea că Theo Rose i-a furat iubitul sau cel puțin aceasta este concluzia la care au ajuns admiratorii cântăreței care nu doar că urmărit imaginile, dar au și fost atenția la declarațiile pe care fosta parteneră de viață a lui Anghel Damian le-a dat.

Lia Bugnar, mici înțepături pentru iubita fostului său

De câteva zile bune, relația pe care Theo Rose o are cu Anghel Damian, regizorul serialului Clanul, o are este subiect de discuție pentru multă lume. Multă lume a fost șocată, când a aflat fie de la TV, fie din presă faptul că frumoasa artistă nu mai este într-o relație cu Alex Leonte, bărbatul alături de care a trăit în jur de cinci ani și cu care oamenii o vedeau împreună toată viața. Cei doi păreau că o relație destul de bună și nu au dat deloc semne că lucrurile nu ar mai fi mers între ei sau că s-ar fi despărțit.

Într-un interviu pe care cântăreața l-a acordat, la scurt timp după ce s-a aflat că formează un cuplu cu regizorul serialului Clanul, a încercat să le explice oamenilor care au sărit în capul ei că și-a înșelat iubitul că situația nu a stat deloc așa. Theo Rose a spus clar că ea și Alex Leonte nu mai erau împreună de mai mult timp, doar că nu au considerat că a venit vremea să le spună și fanilor lucrul acesta, pentru că nu venise momentul potrivit pentru una ca asta.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.