Setari Cookie-uri

Alexia Eram nu vrea să preia afacerea familiei. Fiica Andreei Esca știe foarte bine ce vrea să facă

Alexia Eram are planurile de viitor bine stabilite și, spre surprinderea tuturor nu vrea să fie ea cea care se ocupă de afacerea familiei. Partenera de viață a lui Mario Fresh a spus că mai degrabă și-ar dori să calce pe urmele mamei sale, ci nu pe ale tatălui său, pe motiv că iubește să fie în lumina reflectoarelor.

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, nu vrea să spreia afacerea familiei

Fiica Andreei Esca a absolvit de curând facultatea ”University For the Creative Arts” din Londra, unde a studiat Marketing, Publicitate și Relații publice, motiv pentru care multă lume a crezut că se va ocupa de afacerea familiei, ceea ce nu se va întâmpla. Tânăra nu și-a propus lucrul acesta momentan, ci ar vrea să facă un master sau un curs, dorind să meargă mai departe tot social media.

Alexia Eram adoră să fie în lumina reflectoarelor și implicit în centrul atenției și de aceea nu se vede neapărat administrând un business, ci să aibă propria sa emisiune întocmai ca femeia care i-a dat viață, pe care o respectă și fără de care unii oameni sunt de părere că tânăra nu ar fi reușit nimic în viață. Mulți i-au spus că banii și faima famei sale au ajutat-o enorm, pentru că în realitate ea nu știe să facă nimic și nu are niciun talent, dar ea nu pune la suflet cuvintele gurilor rele, ci își vede liniștită de viață.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.