Setari Cookie-uri

Cu ce se ocupă femeia alături de care Vincenzo Castellano și-a găsit liniștea? Cei doi se iubesc de doi ani!

Vincenzo Castellano se iubește de mai bine de doi ani cu o tânără româncă, iar împreună își trăiesc povestea de dragoste în Italia. Cu ce se ocupă femeia alături de care Vincenzo și-a găsit liniștea?

Vincenzo Castellano și Andreea Ramona se iubesc de mai bine de doi ani, iar îndrăgosiții și-au făcut relația publică cu ocazia zilei de naștere a fostului soț al Antoniei. Afaceristul și-a găsit în sfârșit liniștea și a reușit să îngroape și securea războiului cu Antonia.

La 10 ani de la separare, Vincenzo Castellano și Antonia au reușit să aibă o relație civilizată de dragul ficei lor, Maya. Cea mică petrece timp și în România, cu mama sa, iar Antonia are inima plină de bucurie. Împăcarea dintre ea și fostul ei soț a venit la pachet cu multă iertare, iar selfie-ul postat pe social media, în care artista, Alex Velea, Vincenzo Castellano și noua sa iubită zâmbesc împreună la aniversarea de 12 ani a Mayei, a uimit pe toată lumea.

Citește și:

Internauții au fost curioși să afle cine este femeia alături de care Vincenzo Castellano și-a regăsit liniștea și cu ce se ocupă cea care este alături de afacerist, de mai bine de doi ani de zile. Andreea Ramona este antreprenoare și deține o firmă bazată pe vânzarea de articole vestimentare, scrie spynews.ro. Potrivit aceleiași surse, iubita lui Vincenzo are un băiat, dintr-o relație anterioară.

Cei patru sunt în relații bune de dragul micuței Maya, iar Antonia poate petrece, în sfârșit, timp cu fetița ei, în România, alături de ceilalți doi copii ai ei, Dominic și Akim.

„Mă bucur că în sfârșit am încheiat procesul și că atât eu, cât și Vincenzo ne concentrăm exclusiv pe creșterea și educația Mayei, care este prioritatea noastră numărul unu”, a spus Antonia pentru Playtech.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.