Setari Cookie-uri

Mesajul transmis de Laurențiu Reghecampf pentru fiul lui. Bebeto împlinește 14 ani și și-a aniversat ziua cu Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf Jr. a împlinit 14 ani, iar părinții săi i-au adresat urări speciale pe Instagram. Chiar dacă nu a putut să fie alături de el, antrenorul a postat o fotografie cu fiul său, declarându-i dragostea.

Laurențiu Reghecampf Jr., fiul Aneimaria Prodan și a lui Reghecampf a împlinit 14 ani, motiv de mare sărbătoare în familie. Bebeto și-a aniversat ziua de naștere alături de cele două surori ale sale, dar și de mama sa, sexy impresara, Anamaria Prodan. Cei patru au petrecut la mare, acolo unde s-au distrat și s-au simțit bine în sânul familiei.

Chiar dacă nu a putut să fie alături de el, antrenorul a postat câteva rânduri pe care i le dedică fiului său, alături de o poză în care apar împreună.

„La mulți ani, Bebele meu – te iubește tata mult”, este mesajul scris de Laurențiu Reghecampf, pe contul său de socializare. Reghecampf este plecat din țară, asta pentru că a obținut un contract cu o echipă din Azerbaidjan.

La rândul său, Anamaria Prodan a ținut să își anunțe urmăritorii că ziua de 31 august are o însemnătate aparte, iar fiul ei a devenit de astăzi adolescent.

Citește și:

„La mulți ani, îngerul meu! Tu ești totul! Ești inima mea! Tu ești inima mea! Ești lumea mea”, a transmis vedeta pe social media.

Anamaria Prodan, nemulțumită de pensia de întreținere

Judecătorii au decis ca antrenorul să îi achite lunar Aneimaria Prodan o pensie de întreținere în valoare de 2.000 de euro. Impresara nu a fost deloc mulțumită de sumă și a mărturisit că se roagă pentru fostul ei partener de viață.

„Copilul meu nu este bătaia de joc a lui Reghecampf. Noi nu ne umilim în fața judecătorilor și a țării să cerem pensie alimentară sau program de vizită. Ăsta e Reghecampf care își umilește sistematic copiii și își arată caracterul. Noi zâmbim amar și ne rugăm să-l ierte Dumnezeu și băiatul lui căruia îi crapă obrazul de rușine pentru ce face tatăl lui!”, a mai declarat fiica Ionelei Prodan.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.