Setari Cookie-uri

Liviu Vârciu, schimbări drastice după ce i-a venit factura la gaze! Ce decizie a luat artistul? Tot mai mulți români aleg asta!

Liviu Vârciu și-a arătat indignarea pe contul său de socializare cu privire la ultima factură de gaze pe care a avut-o de plătit. Artistul a luat măsuri drastice în locuința sa, iar acum așteaptă rezultatele.

Liviu Vârciu și-a arătat indignarea pe rețelele de socializare, asta după ce i-a venit ultima factură de gaze. Mulți români se plâng de creșterea prețurilor și a facturilor, dar nici vedetele nu fac excepție.

Liviu Vârciu are o familie numeroasă, drept pentru care locuiește într-o casă pe măsură. Artistul are de întreținut o vilă generoasă, iar facturile nu sunt deloc de neglijat. Recent, el a avut de plătit nu mai puțin de 5.500 de lei pentru factura la gaze, situație deloc comodă pentru Vârciu.

Îndrăgitul prezentator tv le-a spus internauților că va face câteva schimbări în căminul său, și anume montarea de panouri fotovoltaice pe casă.

„Mi-am pus panouri fotovoltaice pe casă, o să vedeți la final cât îmi venea curentul și cât îmi vine acum, mi-au venit gazele 55 de milioane. Păi să mă…”, a spus Liviu Vârciu, pe pagina sa de socializare.

Citește și:

Liviu Vârciu își dorește să lanseze un film

Liviu Vârciu vrea să își îndeplinească cel mai mare vis al tău, acela de a lansa un film. Până la momentul oportun, artistul strânge bani și așteaptă ca lucrurile să decurgă așa cum își dorește.

„Cu filmul, momentan, lucrez la buget, pentru că trebuie să strâng bani, vreau să fac o nebunie de film, să fac ce nu a fost făcut până acum. Toate merg bine!”, a spus Liviu Vârciu, pentru Antena Stars.

Vizionare placuta


Kudika
31 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.