Setari Cookie-uri

Vica Blochina, planuri mari pentru fiul ei. Vedeta nu vrea ca Edan să fie fotbalist, ci...medic estetician!

Vica Blochina a vorbit despre relația pe care o are cu fiul ei, mai ales că Edan s-a mutat la tatăl său. Vedeta nu vrea ca cel mic să aibă o carieră în lumea fotbalului, ci îl vede un renumit medic estetician.

Vica Blochina își iubește nespus fiul și orice alegere ar lua Edan, vedeta își dorește ca el să fie fericit. În vârstă de 14 ani, Edan a hotărât că vrea să meargă să locuiască cu tatăl său, iar cu inima strânsă, Vica Blochina s-a conformat situației.

Vedeta a vorbit despre relația pe care o are cu fiul său, dar și ce carieră își dorește pentru tânărul adolescent. Deși Edan cochetează cu fotbalul, Vica Blochina își dorește ca fiul ei să devină un renumit medic estetician.

‘’Edan face 15 ani, acum a crescut! E mai înalt ca mine! Nu vreau să se facă fotbalist, doctor estetician vreau. Toate prietenele mele i-au zis: să ne faci păpușă din mătușă’’, a declarat Vica Blochina pentru Click!

Mai mult, vedeta a povestit despre mutarea fiului ei de acasă și ce lecții importante a învățat de-a lungul timpului. Cu multă sinceritate, Vica Blochina spune că, dacă ar fi să dea timpul înapoi, nu ar mai intra într-o relație cu un bărbat însurat.

Citește și:

„Eu îmi doresc să fiu ca tata! Copilul mi-a dat-o așa și m-a pus pe gânduri. El este idolul lui. I-am zis «Cum așa?», mi-a zis «Tati e foarte disciplinat». Asta înseamnă că, prin toată nebunia prin care am trecut, am fost destul de maturi amândoi și ne-am gândit la binele copilului și lucrurile s-au așezat în așa fel încât copilul este foarte fericit. Ce s-a întâmplat cândva, așa a fost să fie. Acum sunt matură, dacă ar fi să refac lucrurile, nu aș mai avea o relație cu un bărbat însurat.

Cred că în continuare plătesc pentru asta, de aia în continuare sunt și singură, cred. Probabil am făcut, fără să vreau, rău cuiva’’, a spus Vica Blochina, într-o emisiune de la Antena 1, scrie spynews.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.