Setari Cookie-uri

Mira, mai îndrăgostită ca niciodată! Artista se visează mama tânără! Ce spune Mira despre iubitul ei?

Mira este în culmea fericirii, iar alături de iubitul ei, Levi Elekes, artista și-a dat seama ce înseamnă iubirea adevărată. Vedeta își dorește să rămână toată viața alături de iubitul ei și se visează o mamă tânără.

Mira este toată un zâmbet, iar acest lucru se datorează relației pe care o are cu vloggerul Levi Elekes. Cei doi nu ezită să își arate unul altuia iubirea în public, iar artista îi laudă cu fiecare ocazie calitățile iubitului ei.

Artista este mai îndrăgostită ca niciodată și își dorește să își petreacă toată viața alături de cel care a învățat-o cum să iubească și cum să se iubească. Recent, Mira a fost invitată în podcastul lui Damian Drăghici, acolo unde a vorbit despre relația pe care o are cu iubitul ei, dar și planurile de viitor pe care le au împreună.

Mira îl vede perfect pe iubitul ei, iar din vocea ei se simte cât este de fericită. Zîmbitoare și plină de încredere în relația pe care o are, artista a povestit cum a fost începutul pentru cei doi.

Citește și:

"Primul pas l-am făcut amândoi. Ori e pasiune, ori nu e. Este un om care mă susține. Mă simt bine. Mă simt cea mai frumoasă dintre toate. O simt în toți porii, nu e ceva din care să am dubii.

Eu când am dubii știu clar că este ceva din capul meu. Este cel mai frumos om pe care l-am cunoscut. Din toate punctele de vedre. E de departe cel mai frumos. Nu pot să îi găsesc o singură calitate.", a declarat Mira, în podcastul lui Damian Draghici.

Mira se visează mama tânără

Mira se gândește la întemeierea unei familii și așteaptă cu nerăbdare să devină mamă. Ea povestește că îi plac tare mult copii și mereu vorbește cu Levi Elekes despre acest lucru. Cu toate acestea, planuri de nuntă nu există momentan, însă Mira se gândește la o viață petrecută alături de cel care i-a furat iremediabil inima.

Citește și:

"Vreau să fiu mamă tânără. Chiar acum vorbeam cu prietena mea pe drum și am văzut o femeie însărcinată. Și zic 'Cred că e greu rău să fii însărcinată, să treci prin etapele astea.' Iubesc copiii și abia aștept să am unul. Însă, îmi e teamă de ce o să urmeze. Mereu îi spun iubitului meu că abia aștept să facem un copil. Ne dorim amândoi lucrul acesta. Chestiile astea vin natural.", a mai spus artista.

Vizionare placuta


Kudika
2 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.