Setari Cookie-uri

Vlăduța Lupău, noi detalii despre botezul fiului său. De ce a ales ca cel mic să fie creștinat într-o zi de marți?

Vlăduța Lupău se pregătește pentru creștinarea fiului său, Iair, asta în timp ce se împarte între concertele și evenimentele pe care le are. Vedeta a ales ca botezul lui Iair să fie făcut într-o zi de marți.

Vlăduța Lupău este o proasăpătă mămică tare ocupată, asta pentru că vedeta se împarte între evenimentele pe care le susține și viața de familie. Soțul ei este cel care stă cu micuțul Iair și o ajută pe Vlăduța, mai ales că artista îl alăptează pe fiul ei.

„Am început și mersul din nou la evenimente. Mi se pare foarte greu, dar nu mă plâng, asta pentru că am o lipsă totală de somn. Vin spre dimineață acasă, mai și alăptez, ăla mic mă trezește. Având o nepoțică, mi se părea că totul e roz, dar acum s-a răsturnat toată situația”, a dezvăluit Vlăduța Lupău, în misiunea lui Măruță.

Mai mult, îndrăgita vedetă de muzică de petrecere a dat detalii despre evenimentul mult așteptat din familia ei, botezul micuțului Iair. Creștinarea băiețelului artistei va avea loc pe 27 septembrie, într-o zi de marți, și va avea 3 perechi de nași:Olguța Berbec și soțul ei, fotbalistul Adrian Păun și soția, dar și Carmen și Florin Mureșan, cea care este managera artistei.

Citește și:

„Pică într-o zi de marți. Nu pot eu în weekend, nici artiștii și nici fotbaliștii. Nașul, Adrian Păun, jucător la CFR Cluj, are liber atunci”, a mai spus Vlăduța.

Detalii din evenimentul grandios se vor putea vedea la ProTV, asta pentru că artista a semnat un contract de exclusivitate cu trustul PRO.

„Gata, e bătut în cuie, botezul va avea loc pe 27 septembrie, la Cluj. Nu a fost ușor pentru mine să mă împart între evenimente, copil, pregătiri pentru botez, mutat în casă nouă.

Dar m-a ajutat Dumnezeu și am reușit să le fac. Totul pentru botez este deja stabilit, însă nu vă pot da mai multe amănunte, pentru că am semnat un contract de exclusivitate cu PRO TV pe acest eveniment”, a declarat artista, scrie playtech.ro.

Vizionare placuta


Kudika
2 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.