Setari Cookie-uri

A apelat sau nu Vlăduța Lupău la o mamă surogat? Cum răspunde artista acuzațiilor primite pe Instagram?

Vlăduța Lupău a fost acuzată că a apelat la o mamă surogat, iar artista a răspuns tuturor acuzațiilor primite.

Vlăduța Lupău a fost acuzată pe Instagram că ar fi apelat la o mamă surogat, asta după ce fanii au remarcat că vedeta și-a revenit foarte repede după sarcină și că a slăbit multe kilograme, ajungând să aibă o siluetă suplă.

Gurile rele nu îi dau pace Vlăduței Lupău, iar revenirea atât de rapidă pe scenă, după ce a născut, i-a adus multe acuzații artistei. Invitată într-o emisiune tv, Vlăduța Lupău a dezvăluit că cineva chiar a acuzat-o că ar fi apelat la o mamă surogat.

„Chiar am avut un mesaj pe Instagram, m-a întrebat cineva, mi-a zis cineva așa, ca un hate, de ce nu recunosc că am avut mamă-surogat, pentru că arăt prea bine după naștere! Mulțumesc! Nu știu dacă arăt foarte bine după naștere! Arăt ok!”, a spus Vlăduţa Lupău, într-o emisiune TV.

Citește și:

Invitația la botezul lui Iair

Vlăduța Lupău și Adi Rus urmează să își boteze fiul, pe Iair, iar invitația la marele eveniment este una specială. Sub formă de versuri, mesajul scris pe invitație este unul creativ, iar invitații sunt așteptați să petreacă de zor, cu muzică bună, preparate sofisticate, alături de cele trei perechi de nași pe care artista și soțul ei i-au ales.

„Iair o să mă cheme și să nu aveți dileme de unde, numele e luat din Biblie. Mai am ceva să vă zic, mami și al meu tătic, nuntă nu vor să mai facă, doar botez și o să vă placă. Nu de alta, dar o să fie veselie, mare paranghelie, lăutari, muzică aleasă, o petrecere de clasă”, este mesajul de pe invitația de botez a lui Iair.

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.