Setari Cookie-uri

Noi detalii despre starea de sănătate a Mioarei Roman, după ce a suferit o intervenție complicată

Oana Roman le-a oferit detalii internauților despre starea de sănătate a mamei sale, după ce i-a anunțat că aceasta fost supusă unei intervenții chirurgicale complicate.

Oana Roman a revenit cu noi detalii despre starea de sănătate a mamei sale, asta după ce și-a anunțat urmăritorii că cea care i-a dat viață urmează să fie supusă unei intervenții chirurgicale complicate.

Mama Oanei Roman suferă de mai mulți ani din cauza anumitor probleme de sănătate, despre care, însă, vedeta nu a oferit niciodată prea multe detalii. Din păcate, în acest an, problemele fostei soții a lui Petre Roman s-au agravat, iar Mioara Roman a fost nevoită să meargă la spital de 4 ori.

Recent, mama Oanei Roman a ajuns din nou la spital, aceasta fiind internată pe 1 septembrie, iar acum, după operația suferită la șold, ea are nevoie de recuperare. Fiica lui Petre Roman și-a dedicat majoritatea timpului pentru a avea grijă de mama sa, iar așa cum și-a obișnuit urmăritorii de pe Instagram, le-a povestit detalii în legătură cu starea sa de sănătate.

Citește și:

Acum, vedeta le-a mulțumit pentru rugăciunile aduse părintelui său, mărturisind că speră din tot sufletul să nu apară complicații după intervenția suferită de mama ei la nivelul șoldului.

‘’Mama a ieșit cu bine din operație. Urmează perioada post operație, sperăm să nu apară complicații și să fie totul bine. Mulțumesc din suflet echipei de doctori și vouă tuturor că v-ați rugat colectiv pentru ea. Este înălțător să știi că mii de oameni se roagă în același timp pentru mama. Sunt profund recunoscătoare tuturor’’, a transmis Oana Roman, pe pagina sa de socializare.

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.