Setari Cookie-uri

Secretele Andreei Esca pentru o viață sănătoasă. Ce face prezentatoarea de știri pentu a se menține tânără și energică?

Andreea Esca a vorbit despre ritualul său de a se menține sănătoasă și a povestit ce activitate desfășoară dintotdeauna și care îi aduce multă energie și vitalitate.

Andreea Esca are o energie debordantă la cei 50 de ani pe care i-a împlinit. Îndrăgita prezentatoare tv știe cum să se mențină sănătoasă, pentru a fi în cea mai bună formă a sa. Vedeta are câteva reguli de la care nu se abate și se înconjoară de oameni dragi, care o susțin și o încurajează.

Andreea Esca a dezvăluit care este secretul ei pentru o viață sănătoasă, iar în capul listei se află sportul, pe care vedeta îl practică dintotdeauna. Un al doilea aspect este faptul că prezentatoarea de știri nu consumă alcool și nici nu fumează. De asemenea, și modul în care Andreea Esca vede viața, optimismul ei și oamenii din jurul său, sunt elemente importante care îi mențin sănătatea la un nivel ridicat.

„Nu știu dacă am cel mai sănătos stil de viață, dar merg la sport dintotdeauna, în mod regulat, orice s-ar întâmpla. Nu am fumat niciodată, nu știu dacă contează, alcool nu prea beau. Beau câte un pahar undeva, așa de gust. Nu e pasiunea mea!

Citește și:

Dansez mult, îmi place muzica, am prieteni foarte simpatici, am o familie frumoasă. Toate aceste lucruri, la un loc, reprezintă cumva o viață sănătoasă”, a mărturisit Andreea Esca, potrivit PRO TV.

Salariul Andreei Esca rămâne confidențial

Multă lume se întreabă ce salariu are Andreea Esca, însă această informație rămâne în continuare confidențială. Nici măcar fiica sa, Alexia Eram, nu știe câți bani încasează lunar mama sa, însă nici nu ar fi nevoie, pentru că iubita lui Mario Fresh este o femeie independentă, care are proprile sale surse de venit.

„Nici eu nu îl știu, mă jur! Vă jur, nu mi-l spune, pentru că poate crede că dacă mi l-ar spune, aș scăpa informația. Mă jur că eu nu îl știu! Eu chiar nu știu! De vreo doi ani și jumătate, aproape trei ani, îmi câștig singură banii, ca să înțeleagă toată lumea. Normal că mama e foarte mândră și nici nu-i cer bani, chiar dacă aș avea nevoie. Și ea se comportă cu mine ca și cum aș fi și eu un om matur!, a declarat Alexia Eram, scrie cancan.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.