Setari Cookie-uri

Advertorial Vara se termină doar atunci când experiențele sunt complete, iar tabloul creat este perfect

Ce faci când nu vrei să accepți ca s-a terminat vara? Îți rezervi o zi din weekend, pentru a trăi experiența vieții tale.

#endingsummeronahighnote

În cele din urmă, cine zice că se termină, când zilele calde cu soare pot fi în permanență în sufletele noastre, mai ales atunci când vremea de afară este în asentiment cu noi.

Poveștile zilelor calde sunt cele mai frumoase, ne amintim mereu de ele cu placere, le împărtășim cu cei dragi, dar înainte de toate, pentru a avea ce relata, acestea trebuiesc trăite și create.

Câte povești de vară ai auzit sau ai simțit, pe câte le mai simți încă de parcă s-ar fi petrecut ieri, pentru care ești recunoscător și pe care dintre ele ai vrea să le repeți?

Cunoaștem cu toții senzația de #varăfărăsfârșit, ce aduce cu ea melancolia zilelor nu de mult trecute, a perioadei în care sentimentul de libertate este predominant și la care încă nu suntem gata să renunțăm. Parcă ar mai fi rămas ceva ce ne-am fi dorit să facem, dar nu am găsit timpul necesar sau momentul potrivit, parcă nu suntem pregătiți să revenim la realitatea cotidiană și să închidem capitolul acestui sezon estival.

Pentru cei care simt astfel, poate că cea mai bună soluție este aceea de a încheia sezonul cald, trăind ceva inedit, pe litoral, la mare înălțime. Într-un joc pe cer, cu un sentiment de libertate imposibil de descris în cuvinte, o senzație de eliberare a minții dificil de atins în alte circumstanțe, o relaxare de invidiat și o încredere de sine nemaîntalnită. Așa descriu zburătorii saltul cu parașuta, iar expresia de pe fețele lor de la aterizare confirmă cuvintele, de fiecare dată.

La TNT Brothers vara nu s-a terminat, sunt încă prezenți la aerodromul de la Tuzla, atât la sol, cât și pe cer, oferind celor curajoși, curioși și dornici de adrenalină, șansa de a trăi experiența vieții, la 4000 de metri altitudine. Iar ca un bonus, saltul cu parașuta deasupra mării Negre, vine la pachet cu o priveliște superbă asupra litoralului.

În cadrul unui salt în tandem, vei urca până la 4000 de metri cu avionul, în aproximativ 15 minunte, iar odată deschisă ușa avionului, instructorul te va poziționa pe marginea acesteia, pentru a te pregăti de salt. În tot acest timp și până la aterizare, ești legat de instructor, ție îți rămâne doar să te bucuri de tot ce trăiești și să îți creezi cele mai frumoase amintiri. Tot procesul generează un amalgam de simțiri, susținute de adrenalina din căderea liberă de aproximativ 50 de secunde cu vitza de 200km/h, relaxarea din momentul deschiderii parașutei la altitudinea de 1700 m și a celor 6 minute de plutire în aer.

Desigur, poți opta să trăiești această experiență doar tu cu tine sau o poți împartăși cu prieteni, în aer sau la sol, depinde cât de curajoși îi ai.

Mai ai timp să experimentezi toate cele descrise mai sus, la TNT Brothers Seaside, până la finalul lunii septembrie. Trebuie doar să îți rezervi ziua în care vrei să faci asta pe www.tnt-brothers.ro și, din acel punct, un tablou perfect al unei veri memorabile se va contura.

Desigur, daca ai alte planuri pentru septembrie, mai ai timp și în octombrie, în locația de la Clinceni.

Îți dorim curaj să zbori, să traiești experiențe de neegalat și să îți creezi amintiri de neuitat!


Kudika
8 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.