Setari Cookie-uri

Simona Halep i-a spus Adio lui Toni Iuruc! Ce gest neaștepat a făcut sportiva după ce a semnat actele de divorț?

Simona Halep a divorțat oficial de Toni Iuruc, iar tensimena a făcut un gest neașteptat imediat după semnarea actelor de divorț.

Simona Halep a divorțat în mod oficial de cel care i-a fost soț timp de un an, afaceristul Toni Iuruc. Tensimena a semnat actele de divorț, iar gestul făcut de Halep le-a dat de gândit internauților.

Deși păreau că au relația perfectă, iar fanii sportivei abia așteptau să o vadă pe Simona în rochie de mireasă, la marele eveniment pe care îl aveau programat pe 13 noiembrie, iată că cei doi au ajuns la divorț, după mai multe încercări de a repara relația.

Simona Halep și Toni Iuruc au luat-o pe drumuri separate, iar după doar o zi după ce a devenit femeie liberă, sportiva și-s șters aproape toate pozele cu afaceristul din Constanța. Simona Halep a mai păstrat o poză pe Instagram în care se află alături de Toni Iuruc, iar cei doi zâmbesc și par că se simt foarte bine unul în preajma celuilalt.

Citește și:

Fotografia este postată de Simona Halep pe data de 25 iulie 2021, iar internauții se întreabă acum care este motivul pentru care tenismena a dorit să păstreze acea amintire cu cel cu care trebuie să se căsătorească religios peste doar două luni.

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.