Setari Cookie-uri

La mulți ani, Tiago! Fiul lui Dani Oțil a împlinit un an și a avut parte de o petrecere pe cinste

Luca Tiago, fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu a împlinit un an. Motiv de mare sărbătoare, micuțul în vârstă de un an a avut parte de o super petrecere, cu o tematică veselă și jucăușă. Ce urări i-au făcut părinții?

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu l-au sărbătorit în acest weekend pe micuțul lor, Luca-Tiago. Fiul lui Dani Oțil a împlinit un an, iar un asemenea eveniment nu putea să nu fie sărbătorit ca la carte. Cei doi părinți i-au organizat o petrecere veselă și cu o tematică specială, mai exact cu animalele din junglă.

Gabriela Prisăcariu a fost cea care a postat prima o fotografie de familie de la mult așteptatul eveniment. Ea și Dani Oțil îl țin în brațe pe fiul lor, iar împreună formează un tablou minunat de familie. Alături de imaginea care a fost apreciată în număr mare de internauți, soția lui Dani Oțil a postat și câteva rânduri dedicate băiețelului ei.

„10.09.2021, ora 22.35 a venit pe lume minunea noastră! Aș vrea să pot scrie tot ce simt pentru tine… dar îl las pe taică-tu pentru că se pricepe mai bine la asta! La mulți ani, minune! Te iubim!”, a scris Gabriela Prisăcariu, pe pagina sa de Instagram.

Citește și:

La rândul său, Dani Oțil a vorbit despre petrecerea de un an al fiului său, eveniment în care nașii i-au tăiat și moțul lui Tiago.

„Suntem profesioniști, facem evenimente de profil. (…) Din 10 telefoane am făcut totul, dar nu e o petrecere sofisticată. Suntem 40 de oameni, numai colegi, și 2-3 prieteni.

Moțul nu este pentru copii, pentru copiii în cauză, ci pentru ceilalți copii mai mărișori și părinți. E o petrecere unde adulții se îmbată… știu asta pentru că sunt ultimul dintre prietenii mei care fac moțul. La un moment dat o să apară și el.”, a declarat Dani Oțil la Antena Stars, potrivit Spynews.

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.