Setari Cookie-uri

La doar câteva zile de la divort, Simona Halep a ajuns pe patul de spital! Ce intervenție a suferit sportiva?

Simona Halep a ajuns pe patul de spital, acolo unde s-a pozat bandajată, dar cu zâmbetul pe buze. Ce intervenție a suferit sportiva?

La doar câteva zile de la divorțul la notar, Simona Halep a ajuns la spital, acolo unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Sportiva s-a pozat bandajată în zona nasului, însă cu zâmbetul pe buze.

Simona Halep a decis să se opereze la nas, asta după ce a întâmpinat, o bună perioadă de timp, dificultăți de respirație, în special pe timpul nopții. Tenismena a decis că acum este momentul să intervină și să se lase pe mâna specialiștilor. Ea a profitat de intervenția suferită pentru a-și face și câteva mici ajustări de ordin estetic.

„Salutare! După cum unii poate ştiaţi, m-am chinuit în ultima perioadă cu problemele la nas şi lucrurile s-au înrăutăţit în timpul verii, mai ales la Washington. Această problemă nu mă lăsa să respir şi lucrurile să înrăutăţeau noaptea, când nu puteam respira deloc pe nas.", a scris sportiva pe pagina sa de Instagram.

Citește și:

Sursă foto: Instagram

Simona Halep i-a mulțumit medicului care s-a ocupat de intervenția de la nivelul nasului, declarând că totul a decurs perfect. Tot ea a mai precizat că va mai avea nevoie de câteva săptămâni de odihnă, pentru a se recupera complet, înainte de a reîncepe antrenamentele.

Singurul mod în care putea fi rezolvată problema era operaţia. Doctorul Daniel Popescu s-a ocupat şi a profitat de oportunitate pentru a avea şi o intervenţie estetică. Mulţumesc! Totul a mers bine! Voi avea nevoie de câteva săptămâni de odihnă înainte să încep să fac efort fizic. Ne vedem curând pe terenul de tenis”, a mai scris Simona Halep, pe social media.

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.