Setari Cookie-uri

Lidia Vadim, mărturisiri despre moștenirea lăsată de tatăl ei. La 7 ani de la moartea sa, vorbele politicianului s-au adeverit

Lidia Vadim a vorbit despre cea mai de preț moștenire lăsată de tatăl ei, Corneliu Vadim Tudor. Fiica cea mare a politicianului a făcut mărturisiri despre vremurile în care trăim, dar și despre predicțiile părintelui său.

Au trecut 7 ani de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor, iar familia sa i-a făcut parastasul. Fiica cea mare, Lidia Vadim a vorbit despre amintirea tatălui său, dar și despre schimbările pe care mama și sora sa le-au avut de înfruntat după mopartea politicianului.

Chiar dacă s-a stins din viață acum 7 ani, amintirea lui Corneliu Vadim Tudor este cât se poate de vie în sufletul familiei, care a reușit să ducă mai departe publicația România Mare, revistă creată de regretatul om politic.

„Pentru noi, parcă ar fi fost ieri. După ce a trecut şocul acela iniţial, din contră, am trăit mai intens tot ce s-a întâmplat. Pe măsură ce anii trec şi lucrurile se aşază, ne aducem aminte şi trăim acele momente la mare intensitate”, a declarat Lidia, fiica lui Vadim Tudor, pentru antena3.ro.

Citește și:

Lidia Vadim a mai spus că multe dintre lucrurile despre care vorbea tatăl său au ajuns să se adeverească astăzi, chiar dacă mulți dintre cei care îl ascultau atunci îl considerau a fi "nebun".

„Nu vreau să creadă nimeni că o spun cu reproș, dar observ că acum sunt foarte mulți cei care îi dau dreptate tatălui meu, dar cu siguranță dacă el ar fi trăit acum, l-ar fi considerat în continuare nebun.

Sunt convinsă de asta și uite că vorbele nebunului Vadim s-au adeverit și i-a avertizat pe români de atâtea ori că vom traversa această perioadă și că toate aceste greutăți ne vor ajunge, încât am ajuns acum, în 2022, fără el, singuri la mâna lor, cum ar veni, fără nimeni să ne ajute, fără nimeni să ne mai avertizeze, fără nimeni să ne ia apărarea și cu siguranță ar fi tunat și ar fi fulgerat în continuare.

Citește și:

(…) Cred că, în România, noțiunea de patriotism merită mult mai mult. Fără dorința de a jigni pe nimeni, Doamne ferește, nu îmi doresc așa ceva. Apreciez orice persoană care susține ideea de patriotism, de dragoste de țară, dar este nevoie de mult mai mult pentru a fi în politica românească și pentru a ocupa scaunul unor persoane precum Corneliu Vadim Tudor, Adrian Păunescu și toți ceilalți din generația tatălui meu.", a mai adăugat fiica lui Corneliu Vadim Tudor.

Lidia Vadim a vorbit și despre moștenirea cea mai de preț pe care tatăl ei i-a lăsat-o. Fiica politicianului a mărturisit că valorile și principiile pe care tatăl ei i le-a lăsat sunt păstrate în sufletul său.

"Cred că cea mai prețioasă moștenire pe care ne-a lăsat-o sunt valorile lui. Și cu astea defilăm, cum s-ar spune, cu valorile și cu principiile pe care el ni le-a lăsat. Pe e lângă opera lui culturală, pe lângă toate cărțile pe care le-a scris, pe lângă revista România Mare, care este în ziua de astăzi o armă extrem de puternică. (…) Am satisfacția că duc în continuare mai departe revista România Mare, că în continuare, este citită, că în continuare, pe lângă acest nucleu de susținători ai tatălui meu, ni se alătură oameni tineri, ceea ce este o mare satisfacție pentru mine”, a mai declarat Lidia Vadim.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.