Setari Cookie-uri

Principesa Margareta urmează să participe la funerariile Reginei Elisabeta a II-a. Ce se va întâmpla în Londra în acea zi?

Principesa Margareta urmează să participe la funerariile Reginei Elisabeta a II-a, ce vor avea loc luni, 19 septembrie, la Londra.

Custodele Coroanei, Principesa Margareta și Principele Radu urmează să participe la funerariile de stat ale Reginei Elisabeta a II-a, ce vor avea loc luni, 19 septembrie, la Londra. Anunțul cu privire la participarea MS Margareta a fost făcut public marți, de către Secretariatul Regal.

Funerariile Reginei Elisabeta a II-a vor avea loc la Londra, la Westminster Abbey, la ora locală 11, așa cum se arată într-un comunicat oficial de la Palatul Buckingham.

Urmează ca ziua de luni să fie declarată sărbătoare legală, toate instituțiile urmând să fie închise pentru 24 de ore, a anunțat Regele Charles al III-lea.

La funerariile din Londra vor participa cei mai importanți lideri ai lumii, dar și reprezentanți ai caselor regale. Printre cei care urmează să ajungă la Londra se numără și președintele american, Joe Biden.

Citește și:

"Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și ASR Principele Consort vor lua parte la funeraliile Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a. Vom reveni cu detalii.", este anunțul postat pe pagina de Facebook a Familiei Regale a României.

Vizionare placuta


Kudika
13 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.