Setari Cookie-uri

SINGFEST 2022, festivalul - dialog între muzica retro și cea modernă

După un sezon patronat de festivaluri “ca afară”, obosite de stat prea mult sub “cupola de foc”, a devenit clară nevoia de ceva mai românesc, mai de pe lângă Dunăre.

"Dan Helciug schimbă bulevardul de capitală cu ulița sătească! Artistul s-a trezit într-o dimineață că se identifică ca fiind fermier și că nu-și mai poate stăpâni dorința de a cultiva pământul... După ce și-a transformat balconul într-o mică seră, un mic paradis verde, Dan a hotărât că nu este îndeajuns așa că a luat calea locurilor nebetonate și în scurt timp a ajuns la Singureni, aproape de București. Acum, il poți vedea peste gard îngrijindu-și grădina , locuind in vecinatatea Festivalului SingFest unde ne-a promis că va veni, imediat după ce mulge vacile ( un nou trend pe care il lansează -Cowboy's Fitness ) întoarse de la pășune, pe la ora 20:00. Dan intenționează să își deschidă la Singureni o fermă de greieri musculoși crescuți cu steroizi anabolizanți pentru a satisface dorința găinilor din bătătură de a se hrăni proiec.

Citește și:

După un sezon patronat de festivaluri “ca afară”, obosite de stat prea mult sub “cupola de foc”, a devenit clară nevoia de ceva mai românesc, mai de pe lângă Dunăre.

Conceptul festivalului integrează muzica românească, actul cultural tradițional, agricultura educativă, meșteșugurile și interesul pentru natură în curentul contemporan al sustenabilității, urmând a promova comunitățile rurale durabile, în mod natural ecologice, naturale.

Festivalul va fi un dialog între muzica retro și cea modernă. (într-un pachet distractiv cu iz românesc). De unde găselnița: un sat cu o grădină mare, (agri)cooltural, la doi pași de Capitală și de fluviul cu cele mai multe capitale europene (4) în drumul său către Deltă și către mare. Astfel se născu SingFest – Grădina de Cultură la SINGURENI – la 37 de kilometri de București

Citește și:

SingFest chiar are ca principal scop revitalizarea fenomenului cultural în mediul rural.

Vrem să captăm interesul contemporanilor, în special al celor care trăiesc la oraș, și să îi scoatem la aer curat, în natură, la re-întâlnirea cu valorile și tradițiile românești. Prin artă, meșteșuguri, muzică și dans, vrem să emitem și să transmitem un puternic mesaj de reclădire a identității naționale și de recăpătare a entuziasmului de a trăi în România, ca tărâm al libertății, al toleranței și al credinței, unde există un loc sub soare pentru fiecare. Un loc pe care vrem să îl păstrăm pentru cei care vin după noi…

Ce facem la SingFest?

Păi dacă ne este foame, food truck-urile partenere ne vor alimenta cu bunătăți.

Citește și:

Muzica este tot timpul în aer la fel ca și balonul cu aer cald cu care te poți plimba. Activități în aer liber să nu ne plictisim? Avem! Fiți fără grijă. Iar seara, dupa concert, ne distrăm în noapte cu DJ și muzică bună la un foc de tabără în aer liber cum făceam odată.

Pe scenă vor urca numeroși debutanți alături de nume cunoscute precum: Emaa, Spike, Carla’s Dreams, Irina Rimes, Marius Moga Live Band, Spitalul de Urgență, Sarmalele Reci, Zdob și Zdub cu Frații Advahov, Mike Vlahopol & The Crossroads, Bosquito, Fără Zahăr, Mărgineanu.

Biletele se pot achiziționa de pe Iabilet.ro: https://www.iabilet.ro/bilete-singfest-2022-77873/

Partener KISS FM

www.singfest.ro

https://www.facebook.com/SingFest-112781051532121

https://www.instagram.com/singfest2022/

Citește și:

https://www.tiktok.com/@singfest2022

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.