Setari Cookie-uri

La mulți ani, David Popovici! Campionul împlinește astăzi 18 ani

Sportivul care a câștigat 3 medalii de aur la natație împlinește astăzi 18 ani. Munca și perseverența îl caracterizează pe David, care, la vârsta de doar 10 ani a reușit să atingă primul record mondial. Acum, la vârsta majoratului, o lume întreagă știe cine este și ce poate campionul David Popovici.

Cel mai rapid înotător din lume a ajuns la vârsta majoratului. La cei 18 ani pe care i-a împlinit astăzi, David Popovici se poate mândri cu performanțele sale unice!

Adolescentul a muncit mult pentru a ajunge să își îndeplinească visul, iar părinții săi sunt cei care i-au fost întotdeauna aproape și care, cu blândețe și implicare i-au condus pașii către rezultatele de astăzi, apreciate de întreaga planetă.

David Popovici s-a născut pe 15 septembrie 2004, iar pasiunea pentru înot s-a transformat, prin multă muncă, în performanțe unice, greu de egal. Tânărul sportiv este campion european și mondial de junior la probele 100 și 200 de metri liber.

Federația Română de Natație și Pentatlon a publicat un mesaj pentru David Popovici, cu ocazia împlinirii vârstei majoratului.

Citește și:

„La Mulți Ani”, David!

S-a născut în România și a uimit o lume întreagă. Privit cu respect de toți adversarii și urmărit cu admirație de toată planeta, David Popovici - un adevărat fenomen al înotului și al sportului mondial - atinge azi vârsta majoratului.

Un adevărat campion, un sportiv senzațional și un om de o calitate remarcabilă, David Popovici își serbează azi ziua de naștere.

Campion european și mondial de juniori în probele de 100 m și 200 m liber, campion european și mondial de seniori în probele de 100 m și 200 m liber și deținător al recordului mondial de seniori în proba de 100 m liber, David împlinește azi frumoasa vârstă de 18 ani.

„La mulți ani”, David!

Îți mulțumim pentru toate bucuriile pe care ni le-ai adus, pentru toate emoțiile pe care ni le-ai generat, pentru toate nopțile albe în care ți-am ținut pumnii și abia așteptăm să aplaudăm următoarele tale succese!", se arată în declarația scrisă pe Facebook.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.