Setari Cookie-uri

Nea Mărin, operat de urgență. Liviu Vârciu a dat detalii despre starea lui de sănătate

De curând, Nea Mărin a suferit o intervenție chirurgicală despre care bunul lui prieten, Liviu Vârciu, le-a dat detalii tuturor celor interesați de starea în care se află acesta.

El a ținut să liniștească lumea care punea tot felul de întrebări despre operație și despre felul în care aceasta a decurs.

Nea Mărin s-a operat, iar Liviu Vârciu a vorbit despre starea lui

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că relație dintre Nea Mărin și Liviu Vârciu este una extrem de bună. Aceștia se înțeleg ca frații și își poartă un respect imens unul celuilalt, iar când dau de greu, sunt alături unul de altul. Prietenia lor este unică pentru mulți și un exemplu, mai ales că prezentatorul TV a spus că unchiul lui Alex Leonte este mult mai mult decât un amic pentru el, ci îl poate chiar considera ca fiindu-i tată.

Liviu Vârciu este la curent cu tot ceea ce se petrece în viața lui Nea Mărin, așa că a dorit să își țină admiratorii la curent cu tot ceea ce se petrece în viața acestuia, în ultima vreme. Ei bine, acesta a povestit că a suferit o intervenție chirurgicală importantă, la cei 64 de ani ai săi. Mai exact, el a fost operat de apendicită, iar cel mai important este că la momentul actual se simte din ce în ce mai bine, deși se află încă sub atenta supraveghere a cadrelor medicale, care se asigură că primește cele mai bune îngrijiri.

Citește și:

Citeste continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.